» »

Stanje postopkov T-2 stečaja

Stanje postopkov T-2 stečaja

zmaugy ::

Ker mi gre Telekom z zimzelenimi bedarijami skrajno na živce, razmišljam o popolnem prehodu na T-2. Ima kdo kakšne informacije o tem, kakšno je stanje postopkov (stečaj itd.) za T-2?

sandmat ::

zame kot naročnika ni nič posebnega. Včasih dobim e-račun od T-2 d.o.o., drugič od T-2 d.o.o. v stečaju :)

storitve bodo v vsakem primeru tekle normalno, ker je vsem v interesu, da se ne izgubi strank, ki so glavni vir dohodka za firmo (in s tem za poplačilo obveznosti).

roCkY ::

Upam da bo šlo normalno naprej.

Kako bo firma v stečaju lahko odreagirala (v dobro naročnikov in v svoje dobro) na napovedano plačevanje "Proplus kanalov", Trenutno je očino potekla pogodba za SK (HD so šli vsaj začasno na dopust), obeta se davek na internet...? Precejšnja verjetnost je da pridejo korekcije cen.

V praksi vse 100% špila kot mora. Če pride do okvare je rešeno v par dneh. Težav sem v dobrih 2 letih na T-2 optiki imel manj kot prej na TS VDSL. Pravzaprav jih glede samega delovanja sploh ni bilo. Razen na enem priključku je prišla miš v omarico in kujon je pregrizel kabel. Monterji niso dovolj dobro zaprli vseh odprtin...

Na BRO dostopu ni multicastov, kar je marsikomu lahko velik minus! Odpade gledanje IPTV prek alternative. Vprašat kaj je možno na lokaciji!

Besna Glista ::

roCkY je izjavil:

Kako bo firma v stečaju lahko odreagirala (v dobro naročnikov in v svoje dobro) na napovedano plačevanje "Proplus kanalov"


Tu se lahko pričakuje podražitev pri vseh operaterjih. Pomoje neke realne osnove ni, da bi se dogovorili in nastopili kontra proplusu, brez njihovih programov pa tudi žal skorajda ne morejo. 5€ marže pa 100% nimajo na svojih shemah, tak da je podražitev pri vseh operaterjih neizogibna, razen če so bo kdo šel dumping ..

roCkY ::

Brez Proplusov v osnovni shemi nam ne bo hudega.

Morebiten nekajdnevni pretres ob morebitnem stečaju bo bolj neprijeten. A mism da do slednjega ne bo prišlo pa kakorkoli se bo že zadeva razpletla.

TS ravno nabira € s podražitvijo mobilnih paketov... vsi mal "pihamo" a karavana gre dalje. Vsaj sam ne najdem nič drugega kjer bi imel dobro pokritost in 5-10 GB podatkov za dve cifri pod 40€.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3594568195 (20491) BorutK-73
»

T-2 spet ni več v stečaju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
11030243 (26425) St235
»

T-2 dobra in slaba novica (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
18635180 (26378) Spajky
»

T-2 vložil predlog za začetek prisilne poravnave (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
8826553 (21144) Macketina
»

T-2 scenarij ( stečaj itd)- je možen odkup/najem vlakna ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
905839 (4038) Okapi

Več podobnih tem