» »

Comptech sejem 2016

Comptech sejem 2016

Jerry000 ::

A je kdo obiskal ta sejem? Js mislm da se norce delajo...7€ za tkorekoč nič. Pa tok so glasni da je to nevem kok velk dogodek.

mtosev ::

slabo, da vidim, da je tole v LJ. bi rad videl samo sn iz Maribora
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jerry000 ::

Verjemi, ne bi se rad vozil iz MB do LJ za tole sramoto

abyssus ::

Škoda denarja in predvsem časa.

Brane22 ::

KOlk razstavljalcev je ? Jaz sem naštel ene 8. Mogoče nisem dobro štel.

Unilseptij ::

Mah, saj ni bilo tako slabo. Smo bili danes s celo familijo (družinska karta za 2 odrasla in 3 otroke je 9,90, to pa res ni drago), mulci so kar uživali. Malo COD in SF, pa dve VR demonstraciji. Vzporedno pa menda poteka en kar velik LAN party oziroma turnir... ampak do samega sejma sploh nisem vedel, čeprav naj bi bilo 100+ udeležencev. Vsekakor glede na lani kvečjemu manj kot več, ampak sem le vesel, da tak sejem imamo in upam, da bo obstal. Je pa zaenkrat to nekaj, za kar porabiš 2 - 3 ure, tako da je treba prilagoditi pričakovanja, saj bo vsak, ki namerava temu posvetiti cel dan ali celo več, verjetno razočaran.

Zgodovina sprememb…

Jerry000 ::

Ja, za familijo 9,90 ni veliko. Jaz sem dal 7€ in sem po 15min vse videl. Igre so ISTE kot lani, nič novega razen COD. Za kupit kako gaming stvar je bilo lani več, celo več tehnike za sprobat je bilo več lani kot letos. Slpača se priti samo če imaš ekipo za LAN. Vsekakor pa ni več kot lani, je manj. Mi je žal da nisem šel k sosedom na jug na Infogamer...TO pa je sejem v pravem pomenu, tale žalost pa tut če je ni več, če se ne mislijo potruditi

ShowDown ::

Precej podpovprečen sejem, Reboot Infogamer je imel za ponuditi precej več, pri nižji ceni karte. Še večje doživetje je GamesCom. Ko vidiš tale sejem, se ti vse drugo zdi majhno. :)

Jerry000 ::

Tako, podpovprečen. Ampak občutek imam in glede na oglaševanje, da hočejo biti ala Infogamer. AMpak pri taki ponudbi odpade to. Res sem razočaran, a res ne znamo nekaj narediti dobro?

bluefish ::

Premajhen trg.

Jerry000 ::

bluefish je izjavil:

Premajhen trg.

Hja...tale "izgovor" premajhen trg čedalje pogosteje slišim na različnih področjih in se mi zdi slab izgovor. Najbolš da prenehamo z vsem...razlog: premajhen trg. Je lahko sejem mednaroden. Golden drum je vedno v Sloveniji, pa je mednaroden in ni majhen trg izgovor.

Kurzweil ::

Mene je šokiralo, da sem event videl šele 2-3 dni nazaj in mislim, da je bil takrat tudi kreiran (Facebook). Oglasa nisem zasledil niti ne spletu, niti na TV, niti v kakšni reviji, slišal sem, da nekaj bo, ker poznam 2 razstavljalca, drugače dejansko sploh ne bi vedel za dogodek. Meni tole tako izgleda, kot da so pobasali nek denar od razpisov in je blo treba nekaj na papirju pokazat. Res škoda in sramota. Če že imaš prostor in se greš nekaj, ne vem zakaj ne povabiš, da je vse polno, pa magari neke akademske strokovnjake, startupe, kakšno ekskluzivo, kakšne inštitute, trgovine, podjetja. Tole res izgleda smešno. Škoda, takšni dogodki vedno pašejo, če so le na nekem nivoju. In ko vse to vidim in slišim je 7€ res katastrofa.

čuhalev ::

Kaj nismo nekoč imeli Infos v CD ter neko zabavno elektroniko na GR?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sejem Elektronike v Ljubljani 18-20 marca

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
234552 (3217) Brane2
»

Hi-Fi sejem v Ljubljani.

Oddelek: Zvok in slika
121813 (1318) BlackAdder
»

Sodobna elektronika 2003 - poročilo

Oddelek: Novice / Nova vsebina
252653 (2653) Jeebs

Več podobnih tem