Forum » Loža » Kulski placi za delat v Ljubljani
Kulski placi za delat v Ljubljani
noob96 ::
Hej,
nov študent v Ljubljani išče svoje zatočišče. V rodnem kraju sem imel nekaj kavarn, kjer sem se lahko vsedel za računalnik, nihče ni gnjavil, wifi je bil hiter in dejansko uporaben ... v Ljubljani pa ne vem kam bi se obrnil, ker se mi zdi, da v centru vsi samo gledajo kako hitro boš "ruknil" tisto kavo, da čim prej plačaš in greš. Tudi kaj podobnega mladinskemu centru z pametnimi prostori nisem našel. Imate naštudirane kakšne place kamor se lahko udobno namestiš za kako urco in si spraviš nekaj računalniškega dela naprej.
Hvala za vse predloge in ideje
nov študent v Ljubljani išče svoje zatočišče. V rodnem kraju sem imel nekaj kavarn, kjer sem se lahko vsedel za računalnik, nihče ni gnjavil, wifi je bil hiter in dejansko uporaben ... v Ljubljani pa ne vem kam bi se obrnil, ker se mi zdi, da v centru vsi samo gledajo kako hitro boš "ruknil" tisto kavo, da čim prej plačaš in greš. Tudi kaj podobnega mladinskemu centru z pametnimi prostori nisem našel. Imate naštudirane kakšne place kamor se lahko udobno namestiš za kako urco in si spraviš nekaj računalniškega dela naprej.
Hvala za vse predloge in ideje
noob96 ::
Računalnik imam svoj in okolje faksa mi ubija kreativnost in voljo po delu. Ne rabim neke sterilne učilnice s čisti tišini. Pol bom na boljše da se zaprem v NUK
BivšiUser2 ::
Mogoče v Rožni kuhni? Sicer nevem kako je z internetom ampak po mojem te nihče nebo preganjal, glede nato da je tam še tv, ki ga lahko gledaš.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
jusv ::
V BTCju je pod playo ABC Accelerator, ki ima velik prostor za sproščeno delo.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Heavy ::
Cat Caffee, kava je malo dražja, ampak si lahko ure notri. Pa še antistres je povsod naokoli
#TeamFelix
eric_cartman ::
STA Cafe skoraj v centru. Tm je vsaj za moje pojme zakon.. Pa prjazn staff.. Pa mal si dvignjen.. Se počutš bolše..
https://www.tripadvisor.com/LocationPho...
https://www.tripadvisor.com/LocationPho...
sesobebo ::
Alter bar, cez cesto od Semaforja (tiste arkade k ob slovenski vodijo do filofaksa). free wifi pa najboljsa muzka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hofer nateg, placna razlika LJ vs ostali del Slovenije (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 43623 (36492) | |
» | V tujini je lepše, boljše (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 19536 (15224) | Double_J |
» | Kaj početi celi dan v Mariboru?Oddelek: Loža | 12637 (10530) | Netrunner |
» | Po vzoru Londona 'obdavčiti' vožnjo z avtomobilom po centru Ljubljane (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 20176 (15097) | noraguta |