» »

Kje trgovina s kartušami v BTC LJ ?

Kje trgovina s kartušami v BTC LJ ?

Swiwer ::

Pozdrav.

Zanima me če kdo ve kje v ljubljanskem BTC so kakšne trgovine s poceni "kompatibilnimi" (torej neoriginalnimi) kartušami za inkjet tiskalnike (Mimovrste in Mlakom torej že odpadeta). Rabim komplet 5-ih kompatibilnih kartuš HP 364 pa bi po možnosti raje osebno šel iskat kot pa naročeval po pošti s poštnino. Pač rad bi potem stalno kupoval v isti trgovini ... če se bo zadeva sploh obnesla (do zdaj sem uporabljal samo ooriginalne).

Torej če kdo ve za kakšno trgovino naj prosim napiše. Hvala.

scipascapa ::

zakaj ne naročiš preko ebay titoexpress ipd? dobiš v 3 dneh.

koyotee ::

Swiwer je izjavil:

Pozdrav.

Zanima me če kdo ve kje v ljubljanskem BTC so kakšne trgovine s poceni "kompatibilnimi" (torej neoriginalnimi) kartušami za inkjet tiskalnike (Mimovrste in Mlakom torej že odpadeta). Rabim komplet 5-ih kompatibilnih kartuš HP 364 pa bi po možnosti raje osebno šel iskat kot pa naročeval po pošti s poštnino. Pač rad bi potem stalno kupoval v isti trgovini ... če se bo zadeva sploh obnesla (do zdaj sem uporabljal samo ooriginalne).

Torej če kdo ve za kakšno trgovino naj prosim napiše. Hvala.

Poglej na pošti. Drgač pa ebay
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

harvey ::

povprašaj v svet-črnil, maš jih na Litijski v LJ, če imajo kaj glede na tvoje potrebe pametnega.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Mare2 ::

harvey je izjavil:

povprašaj v svet-črnil, maš jih na Litijski v LJ, če imajo kaj glede na tvoje potrebe pametnega.

Tam na Celovški je ena. Je pa zanimivo, da so nadomestne kartuše dražje od originalnih.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

donvito ::

Samo 1x sem kupil neoriginalne kartuše in nikoli več. Sem imel celo mizo popackano z barvo, ker je puščalo barvo.
In to prav za omenjeni tiskalnik.
Barve za omenjeni tiskalnik so res zelo drage, zato sem enostavno kupil novega in to:

https://www.printink.si/vecfunkcijska-n...

V mimovrste ga žal nimajo več ... upss, vidim, da tudi na prvem linku tudi nič več. Poglej za kakšen novejši model z istimi kartušami.

https://www.mimovrste.com/vecfunkcijske...

Kartuše zdržijo zelo dolgo, so poceni in še obojestransko tiskanje ima, kar meni pride zelo prav pri večjih spisih ali tudi tako, da ti ni treba tiskati na dva ločena lista, če lahko na enega.
Starega pa imam shranjenega za rezervo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: donvito ()

scipascapa ::

za hp je znano, da so fejki bolj slabi....če veliko tiska OP brotherja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
802163315 (71) scipascapa
»

Kateri tiskalnik za tiskanje CD/DVD? (strani: 1 2 )

7211835 (8758) s1m0n
»

Katero večfunkcijsko napravo kupiti?

223484 (3124) svecka
»

neoriginalne kartuše za HP tiskalnik

63956 (3835) Virko
»

Neoriginalne kartuše+canon= problemi