» »

Neoriginalne kartuše+canon= problemi

Neoriginalne kartuše+canon= problemi

GregaS ::

mam multi funkcijsko mašino canon mp390 ene dobre pol leta
pa sm itak kuj začel dajat uniprint kartuše not (u comtronu originalnih sploh niso mel)

vse uredu - dokler mi ni začel pacat črnega tiska
probal sčistit kar se z mašino da - nič upeha

pol nesu na servis kr z uniprint kartušam not, če bi mi sam spucal
in rečejo, da je kao glava zasušena neki in razložijo da se neoriginal črnilo drgač suši in blabla - sej vse štekam, uglavnem garancije itak ne priznajo in jst odnesem dam zadevo

zdj mam plan not dat original kartuše in pol mejbi nest na servis srgam če ne bo druge

ma kdo še kšne izkušnje s tem - pr canonu se je treba mal pazt očitno

mel sm pa mejbi en cajt izključen avtočeščenje, ka mi je skoz ropotal pa sm bil mal živčn

ferdo ::

ej, tebe so tako nategnil v comtronu!
KAJ so ti svetovali nakup neoriginalnih kartuš? ali, so rekli, ker pač nimamo originalnih pa kupi neoriginalne?

Nebi smel na servis z neoriginalnimi kartušami!!!!!! naredil se bi neumnega, ali je prazna kartuša, ali pa je zasušena glava, naj urihtajo, ne pa z neoriginalnimi kartušami na servis....
Fora je v tem, da so te trgovci naplahtal, da so tudi neoriginalne dobre...in iz tega naslova te jebejo, da si kao sam kriu, ker ne uporablaš original potrošni material.. Zakaj nisi prej odpru te teme, preden si šel na servis?
Pejdi še 1x na servis, tko kot sem ti rekel, sam, če nisi original kartuše vrgel stran!!! novih "predvidevam" se ti ne splača kupovat?

MENI so v comtronu govorili:
CANON prodajamo kot vroče žemljice, EPSON pa ne kupit, ker se glave zasušijo, CANON ma to bolje poštimano in vam svetujem nakup CANON tiskalnika...Če z EPSONom ne boš printal 7dni, potem se ti bo glava zasušila! pri CANONu se to še ni zgodilo! niti ene reklamacije nismo dobili...
No in pol smo kolegu kupili HPja:D

OZZY ::

Obvezno Hp za take stvari...ostalo je za n kura*...Vsaj zame...HP nima posebej glave..isto kot lexmark. moja punca ma targa hp 610 in špila po nevem več kok letih še vedno odlično....Je melapa prvo epsona mislim pa je prav zarad zasušitve glave mogla menat tiskalnik..saj bi popravilo preveč koštalo...
Go with the flow.

ja itak bom to naredu kot sm že zgori napisu
pač sm šu za foro na en servis

sam fora je, da sm skoz printu - skor vsak dan in da se to nardi

ma popizdu sm nad to tehnologijo ;(

Lime ::

Na pooblaščenem servisu se sploh nočejo ukvarjati s tiskalniki, kateri imajo vstavljene kompatibilne kartuše. Pa če je kriva kartuša ali ne. Enostavno za okvaro okrivijo neoriginalno kartušo in je zadeva za njih zaključena.
Mojemu znancu se je pokvaril nekaj tednov star Epson, ki je imel vloženo originalno kartušo. Mislil je da je razlog za okvaro kartuša in je kupil novo, kompatibilno, kar pa napake ni odpravilo. Zato je tiskalnik nesel na pooblaščeni Avtenta servis, kjer so mu po nekaj dneh odgovorili, da se popravilo ne izplača -> predrago, in da je za okvaro kriva neoriginalna kartuša - drugačno črnilo - garancija ne velja.
Potem jih je tako nahrulil in jim zagrozil z mediji, inšpekcijo itd., da so mu dali nov tiskalnik.

ferdo ::

Meni se zdi zelo sumljivo, ker prodajajo ŠKRT robo! ali pa naletiš na serijo črnila, ki je slabše kvalitete.. mogoče je kriva starost itd..kaj veš!?

Jaz imam še zmerajn original GLAVO, črno in barvno!
črno kartušo sem polnil mislim da 4x barvno pa 2x, in glava se še ni zasušila. 3xtok po lesu.

ČRNILO ki ga polnim je proizvajalca JR Inkjet www.jrinkjet.com

imam EPSON CX3200 in se glave še niso zasušile, in tudi mi še nihče argumentiral, zakaj se bi, tudi če dalj časa nebi printal, ker se je že zgodilo da tiskalnik 3 tedne ni bil nič prižgan..:\ tko da, iščem argumente..

mersol ::

1. Vsem ki imste probleme z zasušenimi glavami jih prinesite v Cosmo , kjer vam bodo za nekaj tisočakov očistili zasušeno glavo od večine Canon in Epson tiskalnikov. To kar delajo v komtronu je pač njihova politika nimaš kej.. Drgač pa kupujte dobre ponaredke.
2.Črnila za polnjenje Epson tiskalnikov so posebna, poleg tega pa za nekatere modele potrebujete reseter za čip.

Sponzor nasveta je : Cosmo

V glavnem, če uporabljate neoriginalne kartuše s Canoni in se vam zasuši glava, preprosto kupite originalni vložek in bi se morala situacija instant popraviti, tako pri črnem, kot barvnem vložku.

Vsaj pri meni je sedaj vse v redu.

lp grega

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6423006 (15280) Spock83
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514745 (9325) matej5734
»

Originalne kartuše zaostajajo

Oddelek: Novice / Ostale najave
458278 (6406) Jst
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385406 (4306) KoKi
»

Tinta

Oddelek: Kaj kupiti
71413 (1287) Brane2

Več podobnih tem