Forum » Igre » Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Temo vidijo: vsi
Berserker ::
Jaz sem imel prazen dead eye. Pa sem popil en rumen alkohol, mi je nafilal dead eye (zunanji krog) do konca, in je bil rumen. Ko sem vklopil dead eye, se je preveč hitro spraznil. Zato mi je ful čudno.
To je bolj spontan šus v žilo, da ti v momentu nafila za nujne situacije, drugače pa so normalno belo obarvana hranila tista, ki ti polnijo core.
Pa teh klovnov dejansko nihčer resno ne jemlje. Alt-rightovci ste prav obsedeni s temi tematikami na forumu.
Če me je kaj naučilo zadnji par let, je to, da imajo backslashi in trendi v gamerski sceni precej manjši vpliv kot dejanskega. Pač večine gamerjev ne bere neogaf, reddit, polygon, kotaku in jih boli k****. Na koncu se pa vsak trend obrne v konsolidacijo publisherja/deva proti potrošniku in za delanje dobička.
Tr0n ::
Če me je kaj naučilo zadnji par let, je to, da imajo backslashi in trendi v gamerski sceni precej manjši vpliv kot dejanskega.
Manj kot procent ja. Pa dosezejo ravno nasprotno.
Zato ignoriram taksne teme na internetu. :)
Jaz sem imel prazen dead eye. Pa sem popil en rumen alkohol, mi je nafilal dead eye (zunanji krog) do konca, in je bil rumen. Ko sem vklopil dead eye, se je preveč hitro spraznil. Zato mi je ful čudno.
Kot receno; tonic ti utrdi ring, in ne jedra, ki je naceloma dolgorocen/refresh rate dead eye. Za tisto je najboljse jest pecenko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
yayo ::
čisto verjetno, da si bom premislil ampak meni je na samem začetku (ravno prišel do drugega poglavja) tale RDR2 kar nek dolgcajt. Kurčeve tank kontrole, prompti, ki se pokažejo na levem ali desnem spodnjem delu ekrana namesto na sredini, oziroma pod predmetom, pa to, da potuješ v skupini z majhno vasjo, pardon bando, kjer imaš celo pridigarja in dobre ženice istočasno pa lahko veselo kolješ in mučiš ljudi naokoli... V prvi igri si vsaj bil individualec brez nekih obveznosti. Sicer pa nisem igral niti enega GTAja ravno zato, ker biti nek čefurski gangster v igri meni ne leže, ravno tako kot mi ne leže dirkanje z vozili Tukaj imaš vsaj konja s katerim si lahko "prijatelj".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Slow tempo igre ni za vsakega ja. Moras nekako igri pustit, da te vodi, potem pa postane zelo dobra zadevica.
Se definitivno splaca preigrat do konca.
Se definitivno splaca preigrat do konca.
oo7 ::
Red Dead Redemption 2 - Annoying Feminist Fed To Alligator
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
YesMan ::
Red Dead Redemption 2 - Annoying Feminist Fed To Alligator
Najprej: NE GLEJTE, ČE VAM NI VSEENO ZA SPOILERJE.
Drugače pa, a se lahko prosim preneha z objavljanjem politične propagande tam, kamor ne sodi?
1. Zavzemanje za volilno pravico žensk v 19. stoletju ni enako tvoji predstavi feminizma, ki ga poznaš iz ameriških napihnjenih medijev. Čeprav je v tem primeru v igri predstavljeno 'rahlo' satirično (ravno na račun teh današnjih smešnih 'fake' feministov), se tukaj gre za osnovne človeške pravice.
2. S tem brezsmiselnim videjem, si razkril VELIK spoiler, česa se verjetno sploh ne zavedaš, ker igre očitno ne igraš.
Tako, da hvala lepa spet za to pofukano ameriško politiko. Ekstremistični anti SJW-ji ste popolnoma isto sranje kot SJW-ji, samo druga plat lista; pravtako tečni u pičkomater za vse normalne ljudi.
Pa še enkrat: NE GLEJTE VIDEA, ČE VAM NI VSEENO ZA SPOILERJE.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: YesMan ()
Heh ja. Cudno, da ni linkal "annoying racist/KKK clan member/rapist fed to aligator". Tudi to je v igri prikazano na taksen ali drugacen nacin.
Razocaral si me M-Power.
Razocaral si me M-Power.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Ah ni tako hudo :)
Why Is The Original 'Red Dead Redemption' Map Hidden But Empty In 'Red Dead 2'?
https://www.forbes.com/sites/insertcoin...
Why Is The Original 'Red Dead Redemption' Map Hidden But Empty In 'Red Dead 2'?
https://www.forbes.com/sites/insertcoin...
WallSreet ::
čisto verjetno, da si bom premislil ampak meni je na samem začetku (ravno prišel do drugega poglavja) tale RDR2 kar nek dolgcajt. Kurčeve tank kontrole, prompti, ki se pokažejo na levem ali desnem spodnjem delu ekrana namesto na sredini, oziroma pod predmetom, pa to, da potuješ v skupini z majhno vasjo, pardon bando, kjer imaš celo pridigarja in dobre ženice istočasno pa lahko veselo kolješ in mučiš ljudi naokoli... V prvi igri si vsaj bil individualec brez nekih obveznosti. Sicer pa nisem igral niti enega GTAja ravno zato, ker biti nek čefurski gangster v igri meni ne leže, ravno tako kot mi ne leže dirkanje z vozili Tukaj imaš vsaj konja s katerim si lahko "prijatelj".
Mislim ne vem če trolaš ampak ne vem kaj ti pričakuješ? Gre za računalniško igro in ne pravi svet LOL. Ti si verjetno eden izmed tistih, ki pravi "ne bom igral GTA zato ker je igrica nerealna saj kljub temu da me je ustrelil še vedno stojim na nogah" oziroma "ne bom igral GTA zato, ker mi ni všeč kako spelje ovinek ko sem v avtu", oziroma "GTA mi ni všeč saj greš lahko čez rdečo ne da te ustavi policija". Čefurski gangster? LOL teh je v Los Angelesu res veliko, to bo to ja . Drži se pasjanse in tetrisa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WallSreet ()
Redko uporabljam izraz čefur in nikoli v smislu narodnosti. V bistvu sem izraz spoznal zelo pozno, na Obali ga do devetdesetih ni bilo slišati, ker smo v mestih večinoma prišleki, avtohtoni prebivalci so takoj po vojni v glavnem zbežali pred komunizmom, mesta in fabrike pa je bilo potrebno takoj napolniti, da ne bi zgledalo, da je Federativna koga izgnala. Nihče nikogar ni mogel zmerjati s čefurjem, ker smo bili čefurji (prišleki, doseljenci) vsi, oziroma naši starši.
Čefurski gangster v kontekstu GTA je zame majhen ruski kriminalec v Adidas trenerki, ki je imigriral v ZDA, latino ali črn pripadnik ulične bande z bandano na glavi in kavbojkami, ki mu komaj pridejo do jajc, čefur v smislu polpismeni, primitivni wannabe alfa samec. Lahko je slovenec ali šved. In GTA me enostavno ne zanima zaradi settinga. Ti si si kar nek film zrežiral in ga pogledal.
Čefurski gangster v kontekstu GTA je zame majhen ruski kriminalec v Adidas trenerki, ki je imigriral v ZDA, latino ali črn pripadnik ulične bande z bandano na glavi in kavbojkami, ki mu komaj pridejo do jajc, čefur v smislu polpismeni, primitivni wannabe alfa samec. Lahko je slovenec ali šved. In GTA me enostavno ne zanima zaradi settinga. Ti si si kar nek film zrežiral in ga pogledal.
Zgodovina sprememb…
Redko uporabljam izraz čefur in nikoli v smislu narodnosti. V bistvu sem izraz spoznal zelo pozno, na Obali ga do devetdesetih ni bilo slišati, ker smo v mestih večinoma prišleki, avtohtoni prebivalci so takoj po vojni v glavnem zbežali pred komunizmom, mesta in fabrike pa je bilo potrebno takoj napolniti, da ne bi zgledalo, da je Federativna koga izgnala. Nihče nikogar ni mogel zmerjati s čefurjem, ker smo bili čefurji (prišleki, doseljenci) vsi, oziroma naši starši.
You sound very confused...
kitl76 ::
Sprašujem se kako lahko tak lep in dober špil igram na mašini za 240 EUR na kišti za katero sem pa odštel 1600 EUR brez monitorja pa lahko igram samo crap. Kdo tukaj koga nategu....
Just Cause 4 bo prva poslastica. Drugače pa je špil res narejen tako kot se šika se mi zdi boljši kot GTA.
Manjši SPOILER ALERT! Zdaj smo itak že verjetno vsi mimo teh točk v igri, saj se zgodijo precej na začetku drugega poglavja:
A je mogoče še koga tista party scena v kampu po tem, ko rešiš Sean-a, tako navdušila, kot je mene? Če to ni bilo vrhunsko izpeljano, potem ne vem kaj je. Toliko vsega se naenkrat dogaja; ti se odločiš s kom boš se družil, koga poslušal, s kom boš pel, plesal, pil itd. itd. V glavnem, ogromno opcij in dinamičnosti. Res sem za trenutek pozabil, da igram igro, tako "živo" je delovalo vse skupaj. Špil je absolutni gigant v ustvarjanju atmosfere v teh mirnejših momentih, kapo dol.
Ali pa tista misija z Lennyjem v Saloonu v Valentine-u? :D Ne spomnim se več, kdaj sem se nazadanje ob špilu tak na glas režal, ko med to misijo.
A je mogoče še koga tista party scena v kampu po tem, ko rešiš Sean-a, tako navdušila, kot je mene? Če to ni bilo vrhunsko izpeljano, potem ne vem kaj je. Toliko vsega se naenkrat dogaja; ti se odločiš s kom boš se družil, koga poslušal, s kom boš pel, plesal, pil itd. itd. V glavnem, ogromno opcij in dinamičnosti. Res sem za trenutek pozabil, da igram igro, tako "živo" je delovalo vse skupaj. Špil je absolutni gigant v ustvarjanju atmosfere v teh mirnejših momentih, kapo dol.
Ali pa tista misija z Lennyjem v Saloonu v Valentine-u? :D Ne spomnim se več, kdaj sem se nazadanje ob špilu tak na glas režal, ko med to misijo.
Dobro ga je bruhnil :) Drugače pa ja na trenutke se tako vživim ,da res mislim, da sem na v wild west-u
Je ze kdo opazil detajl, ko dezuje in se dez nabira na strehah in drugace pada/se zbira kot na prostem?
Ali pa ko sonce zasveti v kamero oz. v obraz in roke se zasvetijo/postanejo rdeca, ker sije sonce skozi njih?
Kinda crazy.
Ali pa ko sonce zasveti v kamero oz. v obraz in roke se zasvetijo/postanejo rdeca, ker sije sonce skozi njih?
Kinda crazy.
Detajlov je malo morje take igre še ni bilo. Je bilo vredno še enkrat x1 kupit. Sej pol ko jo pa odigram bo pa NHL padu
.
.
http://ir.take2games.com/phoenix.zhtml?...
Ni švoh.
Red Dead Redemption 2 sold-in more units in its first 8 days than the original blockbuster Red Dead Redemption sold in its first 8 years and, as of today, the title has sold-in over 17 million units worldwide.
Ni švoh.
Izi ::
17 miljonov je odlična prodaja. Trenutno so na 42. mestu najbolje prodajanih iger vseh časov, kjer kraljujeta Tetris in Minecraft.
GTA V ima prodanih 100 milijonov kosov. Če se hočejo vsaj približati GTA V morajo čim hitreje izdati PC verzijo, drugače ne bodo ujeli niti PlayerUnknown's Battlegrounds, ki ima prodanih že 50 milijonov kosov in je daleč najbolje prodajana igra zadnjega leta.
Druga po prodaji v zadnjem letu je FIFA 18, ki so jo prodali že 24 milijonov kosov.
GTA V ima prodanih 100 milijonov kosov. Če se hočejo vsaj približati GTA V morajo čim hitreje izdati PC verzijo, drugače ne bodo ujeli niti PlayerUnknown's Battlegrounds, ki ima prodanih že 50 milijonov kosov in je daleč najbolje prodajana igra zadnjega leta.
Druga po prodaji v zadnjem letu je FIFA 18, ki so jo prodali že 24 milijonov kosov.
Zmajc ::
17 miljonov je odlična prodaja. Trenutno so na 42. mestu najbolje prodajanih iger vseh časov, kjer kraljujeta Tetris in Minecraft.
RDR2 se prodaja šele slabih 14 dni tako, da kar počasi s primerjavo PUBRG in RDR2. PC različice pa tudi, če bo še vsaj eno leto sigurno ne boš videl.
Jaz se čudim da se neka fifa, ki jih je polno verzij prodaja tako dobro.
Nogomet je najbolj popularen šport na svetu.
Še najbolje prodajane franšize na svetu.
1. Mario 570.14 million
2. Super Mario 327.51 million
3. Pokemon 300.83 million
4. Call of duty 275 million
5. FIFA 260 million
6. GTA 250 million
7. WII 201.8 million
8. The sims 200 million
9. Tetris 170 million
10. Minecraft 154 million
Need for Speed 150 million
Final Fantasy 142 million
Madden NFL 130 million
Mario Kart 125 million
Sonic the Hedgehog 123 million
Wii Sports 115 million
LEGO 100 million
Assassin's Creed 100 million
Pro Evolution Soccer 100 million
Ostale franšize pod 100 miljonov. Nekaj bolj znanih
Star wars 94
Zelda 92
Resdient evil 84
Tom Clancy 82
Halo 71
tomb Raider 67
Battlefield 66
Elder scorlls 52
Metal Gear 49
Uncharted 41
Civilization 40
Medal of honor 39
Witcher 33
Red dead 15,35 + 17
Fallout 31
Mass effect 17+
Half Life 16
Hitman 15
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Fifa ima prodanih toliko verzij samo zato ker vsako leto dajo ven novo verzijo. ROskstars bojo z 2 igrama prehiteli celotno njihovo franšizo. ;)
Da o tem da je GTA5 medijski produkt ki je zalužil največ od vseh v zgodovini sploh ne bomo debatirali.
Da o tem da je GTA5 medijski produkt ki je zalužil največ od vseh v zgodovini sploh ne bomo debatirali.
shadeX ::
Jaz se čudim da se neka fifa, ki jih je polno verzij prodaja tako dobro.
Nič čudnega. Nogomet ima ogromno skupino ljudi. Poglej obiskanost tekem recimo.. vsak navijač je potencialni igralec. Po drugi strani... koliko potencialnih igralcev imajo "neki kavbojci"?
Očitno zelo veliko, ampak zaradi same kvalitete in obsežnosti same igre (folku je zanimivo kaj vse lahko delaš v sami igri). Gor so nalimali primerjavo med RDR1 in RDR2 prodajo, kar ti pove veliko.
Indie developers for the win
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
FIFA je dolgočasna in brez vezna. Sem jo nehal igrati približno 6 let nazaj. Vedno eno in isto z manjšimi razlikami. Raje čakam 5 let na GTA ali RDR in potem uživam 100x bolje kot pri igranju neke dolgočasne FIFE.
ja. dejansko Westworld v videoigričarski preobleki, vprašanje časa kdaj se bodo androidi uprli proti igralcu in izlkjučili kontroler
Jaz sem drugače na začetku drugega chapterja, ko loviš onega tipa, k te je prepoznal iz Blackwaterja. Želel sem vrniti "sposojenega" konja pa po treh reloadih igre nisem našel lastnika. Enkrat sem slišal krik "that's my horse" ampak kljub čeasnju okolice nisem prišel do osebe, nit noben marker se mi ni pojavil na mapi. Frustrirajoča zguba cajta zaradi malenkosti...
Jaz sem drugače na začetku drugega chapterja, ko loviš onega tipa, k te je prepoznal iz Blackwaterja. Želel sem vrniti "sposojenega" konja pa po treh reloadih igre nisem našel lastnika. Enkrat sem slišal krik "that's my horse" ampak kljub čeasnju okolice nisem prišel do osebe, nit noben marker se mi ni pojavil na mapi. Frustrirajoča zguba cajta zaradi malenkosti...
Komi čakam zdele vikend, da se tole malo naprej prestavi med tednom mi je uspelo narediti celih 6% igre
@yayo
Vsaka čast za role-playing oz. da tak zavzeto igraš dobrosrčnega kriminalca, ampak mislim, da z iskanjem lastnikov konjev res hodiš malo v ekstreme :D
Vsaka čast za role-playing oz. da tak zavzeto igraš dobrosrčnega kriminalca, ampak mislim, da z iskanjem lastnikov konjev res hodiš malo v ekstreme :D
@yayo
Sem v osnovni šoli dobesedno požrl kompletnega Karla Maya pa se mi je orenk imprintalo v možgane, da moram vedno biti good guy... Drugače te igra obvesti, da lahko lastniku vrneš konja pa sem mislil, da je to pomembno, pa očitno ni. Sicer pa res nerad igram negativca, v prvem RDRju je šlo za nekakšno obljubljeno odrešitev Johna Marstona in mi je bilo logično, da se človek trudi kolikor more glede na preteklo življensko pot. Tukaj pa se mi zdi moralnost precej zmedena, delaš malo svinjarij, potem si lahko malo gentleman in tako naprej... Je pa res, da sem tako malo napredoval v zgodbi, da ne morem (še) imeti kompetentnega mnenja.
Počasi mi igra postaja všeč, še vedno pa mi težijo nekatere stvari kot na primer jajca s "core" vrednostimi zdravja, stamine itd. pa nikakve ikone, ko brskaš po predalih. Ko pritisneš gumb bi se morali prikazati zoomani predmeti kot v vseh ostalih igrah, tukaj gre za brezvezno kompliciranje. In dajte mi kurčev health bar s stamino in dead metrom pa mirna Bosna.
Zgodovina sprememb…
Jaz na zdravje pa te jajca sploh ne gledam. Vsake toliko pojem kak sir ali pa jabolko pa v hotel grem kdaj pa kdaj se naspat in skopat. Je pa res, da skrbim za svojo kobilo, ker sem res jo težko prigaral, da sem jo ujel v hribih.
Včeraj sem našel modela ob cesti, ki je padel s konja. Peljal sem ga k zdravniku posedel na stol zdravnik pa mu je z žago odrezal roko, bolano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kitl76 ()
No pa sem šel pa kupil RDR2 ... verjetno edina igra v naslednjih par letih ki sem jo kupil po redni ceni.
Na 30% zgodbe lahko rečem samo ....wow...
Na 30% zgodbe lahko rečem samo ....wow...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
To je blo samo ta vikend ... ponavadi ni tolko časa. Zdaj grem dalje lepo počasi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 106437 (864) | Gregor459 |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24880 (909) | dronyx |
» | Red Dead Redemption 3Oddelek: Igre | 4688 (1683) | DejchSLO |
» | Najboljše igre tega desetletja ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13382 (11428) | jype |
» | Nakup PS4 Pro. Kdaj?Oddelek: Kaj kupiti | 8241 (6397) | Bye |