» »

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption

1 2
3
»

oo7 ::

Red Dead Redemption PC Port Appears Imminent as PlayStation Store Bizarrely Says It's 'Now on PC'

https://www.ign.com/articles/red-dead-r...

yoco ::

Igra končno pride 29.10. na PC :D
https://www.ign.com/articles/red-dead-r...

Končno ja :)

Nagi Bator ::

Sistemske zahteve za 14 let star spil, pa kot da gre za novo igro.
Celo visje kot za RDR2! 8-O

Zmajc ::

Pa najbolj smešno je da je igra samo re-release originala. Grafiko niso praktično nič izboljšali.

Tak se služi...

Zmajc je izjavil:

Pa najbolj smešno je da je igra samo re-release originala. Grafiko niso praktično nič izboljšali.

Tak se služi...

In verjetno bo polna cena 60 eur.

dronyx ::

Včeraj je igra iz leta 2010 izšla na Steam. Želijo zanjo 50EUR. Sem moral na koledar pogledat katerega leta smo. Verjetno emulator za PS3 dobiš zraven brezplačno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Izi ::

Ja, 50€ za 14 let staro igro je oderuško.
Grafika je že kar močno zastarela ampak zaradi zgodbe se jo bom morda nekoč lotil, ko cena pade na kakšnih 15€.

yayo ::

Poznajo svoje kupce in vedo kakšna je danes alternativa. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

svecka ::

tukaj se gre samo za cash grab. Isto so naredili z GTA remastered. Glede na to da so imeli že 80% mape narejene v RDR2 se jim ni splačalo dat miljonček ali dva da bi portali igro v RDR2 engine, ampak so rajši dal easy cash mode.

Tole je vredno največ 15€ v redni prodaji, ker tako grafiko maš danes skoraj že na original RDR1 xbox špilu preko njihovega xbox one 4k enhanced za stare špile.

DejchSLO ::

Dejansko sm pobral s travnika (orginal sem igral na xbox360 in ga končal), zaradi undead nightmare, tega nism igral. Vesel sem, da mi dela na laptopu na low z lepih 60fps, na medium pa 30fps, seprav igralno. Kakšno leto nazaj sem 95% RDR2 naredil, tako da se še nekaj spomnem rdr2 zgodbe, tko da bom pomoje prvi del še enkrat preigral, ker se začuda ne spomnem absolutno nič od takrat k je igra izšla, vem sam da sm užival v igranju. V glavnem kupil je nam, ker dejansko je nateg za polno ceno, če bi to blo enih 20€ pol ajde, tko pa pač mi ni vredno.

Port je menda dober. Na Steamu so pozitivne kritike razen seveda zasoljene cene za tako staro igro.

Gagatronix ::

Red Dead Redemption je fino zabavna igra s tipicno tragicnim koncem. Undead Nightmare je pa beden "furamo zombije vsepovsod kjer se da" DLC.

bciciban ::

Izi je izjavil:

Ja, 50€ za 14 let staro igro je oderuško.
Grafika je že kar močno zastarela ampak zaradi zgodbe se jo bom morda nekoč lotil, ko cena pade na kakšnih 15€.

Jaz sem jo obrnil na rpcs3 emulatorju.
Strošek 0eur.

c3p0 ::

Kako zasoljene, na travniku je free. Morda pa poskusim.

yoco ::

Sem igral kakšno urco. Mal mi je "leseno" upravljanje konja in Johna, drugače pa vidim, zakaj je bila igra uspešnica.

DejchSLO ::

yoco je izjavil:

Sem igral kakšno urco. Mal mi je "leseno" upravljanje konja in Johna, drugače pa vidim, zakaj je bila igra uspešnica.

ampak je manj leseno kakor v RDR2, tam prav rabiš no vsaj jaz sem rabil, kar nekaj uric igranja, da osvojiš mehaniko, da se ne raturiš pr vsakmu hlodu ali pa nekemu mimoidočemu.

rdr1 je pa drugače za PC zgleda dobro optimizirana, ker moj laptop ni za igre, razn stare in dela na low pri 60fps (in sploh ne zgleda slabo) al pa na medium 30fps. pomoje je to kar uredu port, sicer zelo pozno zunaj, ampak sej ni bad, sploh če igraš prej rdr2, ker je prologue 1ki.

Izi ::

Evo, končal sem še to zgodbo 8-)
Je v redu, se splača preigrati, seveda ne za to ceno, ki jo hočejo.
Port na PC je super, deluje super, nobenega buga nisem opazil, je pa grafika že kar precej uboga za današnji čas. Še par let in bo to igro dokončno povozil čas.

Kar se pa tiče zgodbe moram reči, da ta RDR1 ne seže do kolen RDR2. Precej povprečna zgodba, par zanimivih trenutkov, konec pa slab, prisiljen in neumen. RDR2 je velikanski preskok naprej na vseh področjih.

bciciban ::

Izi je izjavil:

Evo, končal sem še to zgodbo 8-)
Je v redu, se splača preigrati, seveda ne za to ceno, ki jo hočejo.
Port na PC je super, deluje super, nobenega buga nisem opazil, je pa grafika že kar precej uboga za današnji čas. Še par let in bo to igro dokončno povozil čas.

Kar se pa tiče zgodbe moram reči, da ta RDR1 ne seže do kolen RDR2. Precej povprečna zgodba, par zanimivih trenutkov, konec pa slab, prisiljen in neumen. RDR2 je velikanski preskok naprej na vseh področjih.

Na rpcs3 je zastonj :)

Izi je izjavil:

Mene nekoliko zastarela grafika niti ne moti. Vse od časov Half Life 2 je kar se grafike tiče zame v redu, ker mi je bistveno bolj pomembna igralnost. Sledi pa tudi RDR klasični Rockstar predlogi. Najprej gledaš cutsceno, potem da začetka misije jahaš ali se voziš na kočiji (in na koncu še avtu) ter poslušaš bolj ali manj zabavne dialoge. Ko prideš na cilj greš na rumen X da štartaš misijo, nakar sledi shooting gallery tipa point and click (če vklopiš še dead eye je to dobesedno), kjer postreliš več ali manj nasprotnikov. Vse težave v RDR se rešijo s streljanjem, razen na začetku, ko krotiš konje in zbiraš krave na kup. Tu ni nekega razmišljanja, kreativnosti, izziva. Nakar spet cutscena in ponovi vajo tako kakšnih 20 ur. Kar se same zgodbe in likov tiče se mi zdi, da Rockstar posel obvlada. Ne morem pa jaz tega igrat več kot kakšno uro ali max 2 na dan, ker mi postane dolgčas, ker počnem eno in isto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Mene v RDR moti tudi "chore" (a job or piece of work that is often boring or unpleasant but needs to be done regularly). Recimo tak chore je fast travel. Če hočeš v RDR fast travel najprej na mapi klikneš waypoint, potem tipka B, izbereš campfire, potem pa če se ne motim še dvakrat enter, nakar nalaga...Ko to počneš stotič se sprašuješ WTF (sem pozabil, ampak verjetno ima tudi RDR2 tak sistem)!? Zakaj ne bi imel možnosti nekje v nastavitvah, da omogočiš fast - fast travel in ko izbereš waypoint na mapi te vpraša, če želiš tja, brez campfire in podobnih bedarij. Komur pa to dogaja, pa naj počne tako stokrat. Pa recimo to, da so neke misije dostopne samo ob določeni uri. Bedarija, kaj naj počnem do takrat? In potem moraš v hišo, spanje, save game da se premakne čas.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Igre
497101425 (920) oo7
»

Red Dead Redemption 3

424515 (1510) DejchSLO
»

Najboljše igre tega desetletja ? (strani: 1 2 )

6213046 (11092) jype
»

Nakup PS4 Pro. Kdaj?

Oddelek: Kaj kupiti
388103 (6259) Bye

Več podobnih tem