Forum » Pomoč in nasveti » Praska na zaslonu
Praska na zaslonu
njok ::
Pred kratkim sem pri prestavljanju ohisja na mizi podrgnil po zaslonu . Mislim da se je odrsala "samo" zascitna plast monitorja (Sony CPD-200ES 17"). Vidna je pribl. 3cm praska. Kako bi jo lahko vsaj delno prikril?
R0K ::
vem da obstajajo neka čistila za ekrane ki bi to prekrila ker sm jih že uporablu.sam kje bi jih pa dobu pa nevem
su37 ::
Živjo!
Praviš da imaš prasko, pa me zanima kako to izgleda? Če je bela zaradi odstranitve pulirne površine, bi mogoče pomagal kakšen silikonski sprej ki bi ti zavedo vsaj malp prekril in naredil tisti delček bolj steklen in prosojen. dobiš ga v kakšni trgovini kot Merkur, je pa od Šampionke renče če se ne motim.
Drugače če pa ga ne najdeš lahko poskusiš s pulirnim mlekom za avto seveda s silikonom, vendat PAZI, da ne boš puliral, pač pa samo nanesel in na rahlo zbrisal, toliko da ekran dobi lesk.
Upam da bo uspelo....
Čao!
Praviš da imaš prasko, pa me zanima kako to izgleda? Če je bela zaradi odstranitve pulirne površine, bi mogoče pomagal kakšen silikonski sprej ki bi ti zavedo vsaj malp prekril in naredil tisti delček bolj steklen in prosojen. dobiš ga v kakšni trgovini kot Merkur, je pa od Šampionke renče če se ne motim.
Drugače če pa ga ne najdeš lahko poskusiš s pulirnim mlekom za avto seveda s silikonom, vendat PAZI, da ne boš puliral, pač pa samo nanesel in na rahlo zbrisal, toliko da ekran dobi lesk.
Upam da bo uspelo....
Čao!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja Gorilla Glass 6, safir pa je umrlOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 10256 (6994) | Magic1 |
» | Samsung note 4 zaščitno stekloOddelek: Mobilne tehnologije | 1222 (1099) | car100 |
» | Eno vprašanje = praska na avtu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 31787 (24201) | Domobrancek |
» | Pozabite safir, tu je PhireOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9386 (6552) | leiito |
» | smola na avtomobiluOddelek: Na cesti | 14416 (13627) | edge540 |