» »

ara g pika si

ara g pika si

#000000 ::

Pozna kdo to zadevo, neko zavarovanje za pravne storitve če rabiš advokata ipd. podjetje je nekje zunaj mislm da nemčija ima pa dve pisarni tudi tukaj v sloveniji.

Kolega pravi da bi on to plačeval, sem reku ne bod glup, ampak on še vedno pravi da je ponudma "zanj" mamljiva, ker se mu obeta kr nekaj odvetniških stroškov in je do zdaj zgonu že nekaj 1000 eur za malenkosti, pa samo svoje otroke bi rad nazaj, nč druzga. Jest sem mnenja da je natega 100 na uro, kaj mislite ostali ??

aja linka ne dam ker nočem jim delat nepotrebne reklame piše pa se ar a g skupaj :)
  • spremenilo: #000000 ()

MadMen ::

Ni nateg, vprašanje pa koliko se mu bo splačalo. Pa seveda obvezno naj prej prebere pogoje zavarovanja...

#000000 ::

Ma men je čudno ker neka tuja firma hoče pravno delovat v Sloveniji, in to na vseh področjih, torej mora dobit nekoga ki pozna Slovensko zakonodajo v NULO, ok vidim da imajo v mislih da ti najameš Slo odvetnika plačali pa naj bi ga oni, ampak me zanima kako v praksi to zgleda, ker do zdej sem naletel samo na dva odvetnika ki sta rekla boste plačali na koncu, vsi ostali so zahtevali AVANS oz. položite nakaj tisoč eur in ko bo zmanjkalo vam bomo sporočili.

MadMen ::

Sej imajo tukaj d.d. če se ne motim, skratka njih ne poznam, deluje pa ponavadi po principu da ti založiš in dobiš po uradni tarifi povrnjeno(kar pomeni da je odvisno od odvetnika koliko računa, ni nujno da dobi nazaj celotni znesek če pač to kar njegov odvetnik računa presega uradne tarife). Naj si prebere kaj piše v pogojih pogodbe pa bo znal oceniti kaj je kej...

#000000 ::

ok tenx za informacije

bo oz. bomo prebral pogoje detaljno

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

Ales ::

ARAG SE je sicer kar velika zadeva, več tisoč zaposlenih po celem svetu, lastna Fosterjeva stolpnica v Düsseldorfu, itd. Kar pa seveda ne pomeni, da ni kak dokument pošteno za prebrat in pazit na določila, ki bi stranko spravila ob povračilo stroškov oz. jim povračilo zmanjšala. Prej obratno.

Najbrž jim Norman Foster ne gradi stolpnic, ker bi poslovali brez dobička... ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tuš Mobil me je okradel!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20461105 (51338) Utk
»

Previsoko nakazilo ŠS - vračilo nujno??? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22122419 (18893) IceCold
»

Brezploačno pravno svetovanje ali kaj podobnega?

Oddelek: Loža
314664 (4149) MadMicka

Več podobnih tem