Forum » Pomoč in nasveti » Zvočniki na prenosniku ne delujejo po menjavi LCD panela
Zvočniki na prenosniku ne delujejo po menjavi LCD panela

kljhjkhkjh ::
Računalnik: ASUS n551jk
Težave: Zvočniki ne delujejo, slušalke delujejo.
Opis: Imel sem napako z LCD zaslonom, bila je moteča grupa pik. Zamenjali so mi panel in zdaj mi zvok ne deluje več. Pred tem mi je zvok deloval. Poskusil sem Arch Linux (ki je bil inštaliran), Ubuntu in Windows 10 in nikjer ni zvoka. Driverji so inštalirani in računalnik zazna zvok (npr. v Windows10 preko Sound settings vidim kako skače volume ko predvajam youtube video).
Servis: Sistem Ena
Kaj lahko storim?
Težave: Zvočniki ne delujejo, slušalke delujejo.
Opis: Imel sem napako z LCD zaslonom, bila je moteča grupa pik. Zamenjali so mi panel in zdaj mi zvok ne deluje več. Pred tem mi je zvok deloval. Poskusil sem Arch Linux (ki je bil inštaliran), Ubuntu in Windows 10 in nikjer ni zvoka. Driverji so inštalirani in računalnik zazna zvok (npr. v Windows10 preko Sound settings vidim kako skače volume ko predvajam youtube video).
Servis: Sistem Ena
Kaj lahko storim?

kljhjkhkjh ::
nesi nazaj, ker so verjetno pozabl priklopit zvočnike
Sem ga odprl in je bil en kabel izklopljen. Sem ga vklopil in zdaj deluje.
Hvala za nasvet
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kljhjkhkjh ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvoka niOddelek: Pomoč in nasveti | 2197 (1246) | Han |
» | Priklop 2.1 zvočnikov (jack) na novejši TV (brez jacka)Oddelek: Zvok in slika | 5391 (5073) | LooK |
» | Obolala bom - WIN 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 6018 (4027) | egypt |
» | Ajajaj računalnik nagaja - Temen zaslon po zagonu windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (913) | kaladont |