Forum » Pomoč in nasveti » Težave z računalnikom
Težave z računalnikom

Terran ::
Včeraj sem menjal na računalniku grafično kartico in hladilnik za procesor in imam nekaj težav. Računalnik se mi je po menjavi 1x varnostno zaustavil, vendar v event viewerju ni bilo kakšnih poročil (spotaknil sem se ob mizo, shit happens). Driverji za grafično so posodobljeni, temperature so OK. Stvar deluje brez problema tudi pod obremenitvijo (igre+programi).
1. računalnik mi med zagonom napiše: Detecting drives; Done; No drives found. Windows se zažene normalno, samo 5-10 sekund dlje rabi. Diagnostični program prav tako kaže dobro stanje zagonskega diska.
2. ko je zaslon prešel v power save mode je enostavno ostal črn in ga ni bilo mogoče zbudit (Sem začasno rešil z izklopom te funkcije).
3. na C disku sem opazil da sem imel cca. 10gb podatkov več kot običajno, po par dneh so spet izginili; verjetno kakšni updati za programe/igre?
1. računalnik mi med zagonom napiše: Detecting drives; Done; No drives found. Windows se zažene normalno, samo 5-10 sekund dlje rabi. Diagnostični program prav tako kaže dobro stanje zagonskega diska.
2. ko je zaslon prešel v power save mode je enostavno ostal črn in ga ni bilo mogoče zbudit (Sem začasno rešil z izklopom te funkcije).
3. na C disku sem opazil da sem imel cca. 10gb podatkov več kot običajno, po par dneh so spet izginili; verjetno kakšni updati za programe/igre?

Win 7 (Sp 1).
i7-950
8gb DDR3 ram
Asus P6T SE (LGA 1366)
Sapphire Radeon rx 480
intel SSD / WD hdd
Chieftec 850cb
i7-950
8gb DDR3 ram
Asus P6T SE (LGA 1366)
Sapphire Radeon rx 480
intel SSD / WD hdd
Chieftec 850cb

Sem že probal vse kable, če je kje slab stik. Lahko jih še edino vse odklopim in nazaj priklopim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji backup disk (Seagate Backup Plus Portable 2 TB)Oddelek: Programska oprema | 1281 (894) | Jst |
» | Zakaj je C: še vedno glavni disk?Oddelek: Operacijski sistemi | 6142 (4598) | mojster_joni |
» | SSD disk za Namizni računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 7677 (6830) | nejodagreat |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7728 (6562) | Lyon |
» | Pc za grafično oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 2568 (1821) | suntrace1 |