» »

Slowwwenia.com-Osrednja slovenska stran

Slowwwenia.com-Osrednja slovenska stran

maliking ::

Nikakor ne morem mimo tega kar se mi je zgodilo tukaj na Hrvaškem kjer živim že celo detletje.Trajalo je dobra dva tedna, da nikakor nisem imel dostopa do nobene "državne" strani.Bil sem prepričan, da mi je to "nalašč"onemogočeno, čeprav razloga za to ni bilo. Te strani redno obiskujem. Obrnem se na Slowwwenia.com in glasno ter jasno moram zapisati: Vasja Ocvirk-možakar, ki je tam tatamata (po mojem mnenju), si vzame čas in mi pomaga rešiti problem. Sploh ni pomembno to, kaj je bil problem, pomembno je, da si je možakar vzel od vsakodnevnega dela in za nekega "nič" in to celo iz Hrvaške (pa ravno takrat so Hrvati kolovratili po Kranju)čas in sodeloval pri reševanju in nato rešitvi problema.
Moral sem to zapisat, naj se ve, da so tudi "ta pravi" ljudje lahko tudi na "višjih"položajih in jim ni vseeno za nas navadne smrtnike!!!

Morda ne sodi v to tematiko, ampak...

Lepi pozdravi vsem!

perci ::

Lepo od njega. Just out of curiositiy: V čem je bil problem?

maliking ::

Očitno na "državni"ravni vse skupaj prenavljajo. In normalno IE /6/ je nagajal. V resnici je bila večja napaka pri njih, ampak webmaster sploh ni odgovarjal na pisma (ne samo moja, tudi druga), tako da imam občutek, da je možakar posredoval. Zdaj dela brez problema.
Lep in iskren pozdrav!

Sergio ::

ja, on je faca. Za odkrit bug v novem prevajalniku od slowwwenie sem dobil podlogo za miško ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

mare_ ::

btw: kako najdem ta prevajalnik?

ToniT ::

klikneš na besedo Prevedi, ki je na osnovni stran (zgoraj).

mare_ ::

Pa res...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
12619144 (16312) Kurzweil
»

Snowden tabori na moskovskem letališču

Oddelek: Novice / NWO
4914011 (10400) FlyingBee
»

Trgovini pc-giga.si in mediamarket.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6619951 (8477) oblonger
»

Siol zamenjava tv.komunikatorja Amino v Sagem (cross, straight?)

Oddelek: Omrežja in internet
82780 (2595) molat
»

Katero grafiko

Oddelek: Kaj kupiti
381814 (1166) (sic)

Več podobnih tem