Forum » Pomoč in nasveti » Word 2007 - Fiksiranje okvirja
Word 2007 - Fiksiranje okvirja
T-Mac ::
Pozdravljeni,
zanima me, ce mi zna kdo pomagati kako fiksirati 3 okvircke v wordu, stvar je sledeca, naredil okvircke treh dimenzij za domofon, za nabiralnik in zvonec pred vrati v bloku stanovanja. Zmeril sem, priblizno nastavil dimenzije in napisal priimke. Sprintal in dal hisniku, da jih vstavi. Sedaj pa gledam da bi jih moral popraviti, pri dolocenih samo razpored in fonte, pa bi rad da bi fiksiral na to dimenzijo okvirje, ker ko spreminjam fonte se mi tudi spreminja velikost okvirju. Rad bi da bi imel osnovo in da se mi ne spreminja avtomatsko velikost okvirja, ker imam sedaj neko sablono, kako sedaj zgleda in da bi samo to malenkost popravil. Upam da sem bil dovolj jasen. Torej kako fiksirati okvircke ki sem jih naredil v wordu?
Hvala
zanima me, ce mi zna kdo pomagati kako fiksirati 3 okvircke v wordu, stvar je sledeca, naredil okvircke treh dimenzij za domofon, za nabiralnik in zvonec pred vrati v bloku stanovanja. Zmeril sem, priblizno nastavil dimenzije in napisal priimke. Sprintal in dal hisniku, da jih vstavi. Sedaj pa gledam da bi jih moral popraviti, pri dolocenih samo razpored in fonte, pa bi rad da bi fiksiral na to dimenzijo okvirje, ker ko spreminjam fonte se mi tudi spreminja velikost okvirju. Rad bi da bi imel osnovo in da se mi ne spreminja avtomatsko velikost okvirja, ker imam sedaj neko sablono, kako sedaj zgleda in da bi samo to malenkost popravil. Upam da sem bil dovolj jasen. Torej kako fiksirati okvircke ki sem jih naredil v wordu?
Hvala
ToniT ::
Desni klik na okvir. Izbereš lastnosti okvirja.
Tam nastaviš velikost in označiš absolutno velikost (ta se ne spreminja).
Tam nastaviš velikost in označiš absolutno velikost (ta se ne spreminja).
ToniT ::
Odgovarjam pozno, ker je bil vmes vikend....
Potem pa imaš namesto okvirja tabelo.
V lastnostih tabele lahko nastaviš višino vrstice in širino stolpca v cm.
Potem pa imaš namesto okvirja tabelo.
V lastnostih tabele lahko nastaviš višino vrstice in širino stolpca v cm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Očala z dioptrijo iz aliexpressa (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 87062 (15020) | Buggy |
» | Tanjšanje stekel za očalaOddelek: Loža | 2233 (2147) | tony1 |
» | Excel pomočOddelek: Programska oprema | 2370 (1673) | smetko |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11745 (9377) | Jst |
» | več vprašanj.....Oddelek: Izdelava spletišč | 1689 (1377) | cahahopie |