Forum » Izdelava spletišč » tabele namesto okvirjev
tabele namesto okvirjev
mprijatelj ::
Zdravo !
Zanima me ali obstaja v DW kakšna možnost, da se namesto framov uporabi za target tabelo.
Npr. da obstaja način, pri katerem bi poimenoval tabelo in namesto (_blank,_parent...., itd.)
vpisal ime tabele. Ali je tak način možen le pri uporabi phpja, jave, itd.
Hvala
Lp
Zanima me ali obstaja v DW kakšna možnost, da se namesto framov uporabi za target tabelo.
Npr. da obstaja način, pri katerem bi poimenoval tabelo in namesto (_blank,_parent...., itd.)
vpisal ime tabele. Ali je tak način možen le pri uporabi phpja, jave, itd.
Hvala
Lp
Ziga Dolhar ::
atribut "id".
Ampak se mi zdi, da bi ti rad storil nemogoče. Oz. se boš poslužil javascripta ... [v vsakem primeru pa me rahlo 'skrbi' ;)]
Ampak se mi zdi, da bi ti rad storil nemogoče. Oz. se boš poslužil javascripta ... [v vsakem primeru pa me rahlo 'skrbi' ;)]
https://dolhar.si/
mprijatelj ::
Probaval sem že vse mogoče z idji ipd.
Tudi tabelo sem poskušal poimenovati, vendar mislim da ne gre. Vsaj z uporabo samo html-ja ne.
Problem je da jave ne znam. Okvirčki, pa mi niso najbolj všeč.
Lp
Tudi tabelo sem poskušal poimenovati, vendar mislim da ne gre. Vsaj z uporabo samo html-ja ne.
Problem je da jave ne znam. Okvirčki, pa mi niso najbolj všeč.
Lp
Ziga Dolhar ::
Javascript, CSS, DHTML.
To ti bo pomagalo.
www.w3schools.org
Ampak ... to ni ravno velikokrat uporabljena tehnika. [in v tvojem primeru verjetno celo nepriporočljiva oz. brezvezna]
To ti bo pomagalo.
www.w3schools.org
Ampak ... to ni ravno velikokrat uporabljena tehnika. [in v tvojem primeru verjetno celo nepriporočljiva oz. brezvezna]
https://dolhar.si/
Loki ::
ne vem sicer, kako tocno si ti to predstavljas, ampak slo bi z <a name="a"> in sklicenvanjem povezave na ta anchor (tako skaces po "visini" strani; ce pa hoces, da bi se ti samo ena tabela pokazala, bo pa v najboljsem primeru lahko izvedla kaksna (pre)kompleksna java-skripta).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344970 (4107) | sunniegoldie |
» | YouTube še naprej podpira Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25043 (23447) | Icematxyz |
» | [php-html] začetniški problemiOddelek: Programiranje | 1532 (1245) | Ziga Dolhar |
» | Tezavica s PHP aplikacijo - zanimiv problemcek, pravi izziv za PHP majstre!Oddelek: Programiranje | 1297 (954) | snow |
» | spustni meniOddelek: Izdelava spletišč | 1373 (1303) | mambli |