Forum » Pomoč in nasveti » ne ugasne se comp
ne ugasne se comp
alien-w ::
Disk sem končno prestavil na ata66 controller. Najprej sem flashal BIOS, potem sem formattal disk in na ata66 controllerju ponovno insatalliru win2k. Nastavim bios na optimalne nastavitve in se malo igram, vklopim tudi ACPI in restartam comp. Pride v wins, vse dela OK, ko ga hocem ugasnit pa se noce shut downat. Ce jest kej vem je treba sam nekje v winsih nastimat ASCI in bo delal (sem ze probal). Problem je v tem, da ne najdem tega menija! Mi lahko kdo pove kje je?
EnergY ::
ASCI ??? po moje si se zmotil.
Nastavit moraš v control panel/power options v jezičku APM odkljukaš Advance Power Managment in to je to !
Nastavit moraš v control panel/power options v jezičku APM odkljukaš Advance Power Managment in to je to !
alien-w ::
problem je v tem, da jest tega manija nimam! sej na to sem mislu, sam nisem biu cist ziher, kako se rece. A se da to kako drgac nastiamt, ker pr men tega ni spljoh!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A je to normalno al je disk prepočasen?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3145 (2198) | strictom |
» | Win XP ne zazna enega diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1547 (1452) | Marjan |
» | error loading operating system; pomagajte prosim :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (937) | perci |
» | ATA66 problem z bootanjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1078) | alien-w |
» | Nov disk na staro plato?Oddelek: Pomoč in nasveti | 803 (733) | sasox |