Forum » Loža » Fitnes Pristan Maribor
Fitnes Pristan Maribor
ZiedRieke ::
Pred nekaj meseci je svoja vrata zaprl Fitnes Pristan v Mariboru. Ima kdo mogoče kakšne informacije če se bo slučajno v kratkem odprl nazaj?
Me pa zanima kam ste se sedaj prestavili člani fitnesa Pristan. Sem nezahteven uporabnik. V fitnes hodim, da se sprostim, brez kakršnih koli želja po napredku, zato mi je bolj važno se v fitnesu dobro počutim.
Iščem fitnes, ki bo čimbolj podoben Pristanu.
-Da je fitnes čist.
-Da je v njem živahno, kar pomeni da je obiskan skozi celi dan in da tudi žensk ne manjka :)
-Da ni časovne vezave na karto (Fitin).
-Normalna cena.
Poznavalci Fitnesa Pristan prosim z predlogi. Hvala!
Me pa zanima kam ste se sedaj prestavili člani fitnesa Pristan. Sem nezahteven uporabnik. V fitnes hodim, da se sprostim, brez kakršnih koli želja po napredku, zato mi je bolj važno se v fitnesu dobro počutim.
Iščem fitnes, ki bo čimbolj podoben Pristanu.
-Da je fitnes čist.
-Da je v njem živahno, kar pomeni da je obiskan skozi celi dan in da tudi žensk ne manjka :)
-Da ni časovne vezave na karto (Fitin).
-Normalna cena.
Poznavalci Fitnesa Pristan prosim z predlogi. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentje v Mariboru & fitnesOddelek: Šola | 2381 (2212) | IcyFox |
» | Trening nog in zadnjice (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37346 (34768) | SmeskoSnezak |
» | Fizično delo namesto fitnesa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9138 (6197) | Šmorn |
» | Fitnesi v centru LJOddelek: Loža | 6182 (4298) | Izaso |
» | biceps, tebušne, prsne mišice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14624 (13031) | Bananovec |