Forum » Pomoč in nasveti » Ko tiskalnik ne tiska.
Ko tiskalnik ne tiska.
Azz_Kikr ::
Če imam v tiskalniku polne kartuše barve, je priklopljen, gonilniki so naloženi - in vseeno ne tiska, kaj je lahko narobe? List gre enostavno skozi tiskalnik in pride ven popolnoma bel, ne natisne se niti ena črna kapljica... Kaj je še lahko narobe in nisem preveril?
Hvala, Azz_Kikr
Hvala, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
go_kyu ::
Narobe vstavljena kartuša morda... To se je meni dogajalo. Naredil je nekaj procentov praznega lista potem pa samo šel čez in nič natisnil...
Life is life...
OZZY ::
Če se glava giba je potem velika verjetnost da je zamašena. Če nisi dolgo uporabljal printerja se glava zasuši. Ja ponavadi dam mal alkohola na vatirano palčko in očistim. Mam pa tud zdaj prav eno tekočino za to očistit in dela dobro.
Go with the flow.
ToniT ::
Poglej na glavo, ali si odstranil vse zaščitne trake. Imel sem že primer, ko mi je en jodlar prišel s prenosnim tiskalnikom (neki Canon) in jamral, da mu ne piše, čeprav je menjal glavo. Pozabil je odstraniti zaščitni trak, ki je na šobah.
OZZY kako si to naredil? Jaz imam nek problem da sem nafilal glavo pa jo enmal prevec pa zdej printa tko da pol manjka kot da je glava napol prazna oz cisto pa vem da ni. Ksna ideja se koga drugega? Imam pa Lexmark Z33 in to se dogaja s crnobelo glavo...
Life is life...
Mah pol raj nov printer pride cnej. Glava je 7k nov printer pa 10 pa se polno barvno dobim zraven
Life is life...
go: Če te prav zastopim ti pri printanju recimo teksta le ta vleče bele črte in zgleda kot da je glava prazna. To bom rekel je tipičen problem pri lexmarkih, ko se keka šoba zamaši ali zasuši. to pa se zgodi dokaj hitro. Sam mam sicer lx5700 in je bil isti problem. Potem pa sem pri comtronu nabavil refil kjer dobiš tri črne stekleničke in eno z nekikim čistilom ali kaj pa vem kaj je tisto. In z tisto stvarjo sem spucal glavo. Sicer ni tok uspešno kot da daš mal tistega v kartušo. recimo en mililiter. In probeš printat. Men zdej prinat vedno kot z novo koartušo in še bolje, saj se ne zasuši tako hitro, ker tista tekočina poskrbi za to. Zdej dam vedno zraven črnila še tist in super deluje.
Go with the flow.
Angel: Pri lexmarkih ne nabaviš nove glave ampak celo kartušo, ki ma že glavo. Ne vem točno kateri tiskalniki majo glave posebej (canon ali epson) in če gre glava ga je najbolj stran vrč, ker stane preveč.
Go with the flow.
AngelOfDeath ::
OZZY
z novo glavo sem mislil komplet z kartušo in glavo kot ga ima HP ampak za lexmarke nisem prepričan če majo vgrajeno glavo ali pa je na kartuši
z novo glavo sem mislil komplet z kartušo in glavo kot ga ima HP ampak za lexmarke nisem prepričan če majo vgrajeno glavo ali pa je na kartuši
Ma sej sm zdej tist mal spustu na tm k vn šprica pa not mal ulil pa dela. Drugic pa morm dat tocno 10 ml al kok se ze da... da nam dal spet prevec pa zamasu use skp hehe
Life is life...
to je moja mešanica. In ni 10ml ampak se napisal 1ml. Kok boš dal notri je tvoa izbira. lahko tudi 1:4 ali 1:5 nardiš. Pač koker hočeš. Samo da ne bo preveč.
Go with the flow.
Tradewind ::
Aha, pred nedavnim sem tudi jaz dal podobno temo glede probmema o tiskalniku.
Imam Epson Staylus 460 color, in imam natančno enake probleme, oz. meni včasih uspe, da mi natiska max. 2 strani, potem pa je konec zabave?
A je to tudi glava kriva, al kartuša (je cca 2 meseca noter)?
Imam Epson Staylus 460 color, in imam natančno enake probleme, oz. meni včasih uspe, da mi natiska max. 2 strani, potem pa je konec zabave?
A je to tudi glava kriva, al kartuša (je cca 2 meseca noter)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Multifunkcijskega printerjaOddelek: Kaj kupiti | 4307 (3378) | Zheegec |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3081 (2757) | Alexius Heristalski |
» | Zelo čuden problem pri tiskanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1624 (1485) | bobby |
» | Se splaca kupit multifunkcijske printerje?Oddelek: Kaj kupiti | 1231 (1089) | dady |
» | Kako oddelat glavo na tiskalniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1835 (1696) | OldSkul |