» »

Čokoladne kroglice, je kdo kje zasledil?

Čokoladne kroglice, je kdo kje zasledil?

FiReFTW ::

Je mogoče v keri trgovini kdo zasledil čokoladne kroglice, oziroma v ZDA se jim reče chocolate chips.
V šparu sem zadnjiš zasledil par takih podobnih zadev kot so mrvice, ampak nikjer pa nimajo dejanskih malo večjih kroglic.

videc ::

Morali bi jih imeti.
Mogoče na oddelku sladkarij, ne pa oddelku z jedilno čokolado.

modelno1 ::

Majo. Na oddelkih za peko. Imaš tako čokoladne kapljice kot čokoladne ostružke, od Oetkerja in pod Spar brandom.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

STASI ::

"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

ProGo ::

"Mrvice" je po slovensko drobtinice.

kosta ::

Sicer malo OT, ampak jaz za ameriške sladkarije pogledam na Candybox.

STASI ::

kosta:
sam je pa kar draga tale trgovina. Najcenejši Monster je 1,75€. Monster Rehab je skoraj še enkrat toliko kot v Mullerju.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

kosta ::

Ti dam prav, so res navite cene, pa itak ne pijem tega. Ko mi pa na 2 meseca zapaše kakšna čokoladica se pa skeširam, da je mal drugače kot to kar sem jedel leta prej.

t7ank ::

"Chocolate chips" ima www.biga-ptuj.eu/trgovina , artikel ni objavljen na spletni trgovini (tel. 02/78-00-660).
Dejansko gre za isto trgovino kot candybox.si, razen da so ločeni programi na gostinstvo in slaščičarstvo(profesionalna oprema) ter na ameriške sladkarije.
Pri Candybox.si je treba razumet, da je to edina trgovina s takšnimi produkti v Sloveniji in da je dokaj mali trg. Glede monsterjev je tako, da so gor marsikateri okusi, ki so komaj kasneje prišli v spar in podobne trgovine, artikli pa so še vedno objavljeni in več niso dosegljivi. Tak primer trenutno sta RedBull Kivi in Monster Ultra Sunrise, še nista dosegljiva pri nas, candybox pa jih ima že od maja.
Majhna trgovina se ne more primerjat z velikimi verigami ala spar,eleclerc, mercator,...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
347109541 (45999) zmaugy
»

Reeses peanut butter cups

143757 (3190) _njc
»

ameriške sladkarije

193807 (1945) [D]emon

Nelogično navajanje vsebnosti sladkorja (strani: 1 2 3 )

10432305 (29964) dzinks63
»

Monster Energy (strani: 1 2 )

6316960 (9930) Starcraft||

Več podobnih tem