» »

Cena Ur Vožnje?

Cena Ur Vožnje?

helloworlddd ::

Pozdravljeni,

Ker sem zaradi dela mogel prenehati voziti, kar je posledično naneslo na to da bom mogel delati izpit za avto drugje, bližje. Pri prejšnjem sem naredil 4 ure pa mi je nabil ceno 150€ kar se mi zdi več kot preveč?

Logično bi bilo da bi bila tam cca. 100€ kaj vi menite? Po nobenih izračunih mi ne pride njegov izračun pravilno. Hvala za pomoč

Lep pozdrav

frudi ::

To ti je zaračunal 150€ prav za 4 ure vožnje, ali je zraven zaračunal še kaj druga? Lahko ti je vtaknil na račun še kakšne druge postavke, pač kot 'kazen', da greš stran. Kaj za ene postavke ti pišejo na računu? To najprej poglej in preveri, sicer lahko tule špekuliramo o povsem napačni zadevi.

Če je res samo za 4 ure in nič druga, ja, se mi zdi precej drago. Ko sem gledal pred približno enim letom v MB, so bile normalne cene nekje 22-25€ na uro, torej res okrog 100€ za 4 ure. Morda so pa v drugih krajih cene zelo različne, to pa ne vem.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

frudi je izjavil:

To ti je zaračunal 150€ prav za 4 ure vožnje, ali je zraven zaračunal še kaj druga? Lahko ti je vtaknil na račun še kakšne druge postavke, pač kot 'kazen', da greš stran. Kaj za ene postavke ti pišejo na računu? To najprej poglej in preveri, sicer lahko tule špekuliramo o povsem napačni zadevi.

Če je res samo za 4 ure in nič druga, ja, se mi zdi precej drago. Ko sem gledal pred približno enim letom v MB, so bile normalne cene nekje 22-25€ na uro, torej res okrog 100€ za 4 ure. Morda so pa v drugih krajih cene zelo različne, to pa ne vem.

Danes se z njim dobim. Seveda ne bom plačal 150€. Po telefonu sem razumel 150€ za 3 ure. Kao da mi je 1 uro dal "gratis". Cena 1 ure je 20€-25€. Bomo videli ko se bova videla kaj bo povedal.

frudi ::

Vsekakor vztrajaj na pregledu računa, preden daš denar iz rok. Pa se bo hitro videlo, kaj točno ti poskuša zaračunati in po kakšni ceni. Če bodo gori kake sumljive postavke ali nerazumne cene ur, vprašaj za obrazložitev in vztrajaj da to ni to, za kar ste se dogovorili.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

BivšiUser2 ::

Za poligon si že plačal? Kolko vem se še za poligon ekstra plača, nekje 40€.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

AndrejS ::

Ponavadi se vpraša na začetku , koliko je cena 1 ure

AndrejS je izjavil:

Ponavadi se vpraša na začetku , koliko je cena 1 ure

Cena je od 20 - 25 € v našem kraju.

Poligona nisem imel, saj ga tu ni :)

BivšiUser2 ::

Ko opravljaš izpit najprej znanje pokažeš na poligonu, ki je v bližnjem večjem mestu. Si vsaj enkrat na uro vožnje na njem, lahko, da ti je vračunal že to not.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Yacked2 ::

O kakšnem poligonu to ?
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

SaXsIm ::

Kak zapuščen parking, s stožci.
SaXsIm

DOOM_er ::

prvo poglej postavke na računu, če je kaj takega kar nisi opravljal nisi dolžan plačati. Do takrat je prepucavanje levo desno brez haska
Robots will steal your job. But that's OK

matobeli ::

Kako pa da se ure plačujejo za nazaj?
Ko sem jaz delal izpit je bilo obvezno prej kupiti ure in kolikor vem je bilo po celem mestu tako.

Pa tud tista vožnja po parkplacu (kar smo tisti ki smo vsaj speljat znali preskočili), je bila čisto navadna ura, nič dodatkov.

Dražja je bila edino društvena in izpitna vožnja.

Roadkill ::

OP bi lahko tudi napisal pri kateri avtošoli je vozil. Ampak bi to preveč poenostavilo zadeve.

Kot je matobeli omenil, ure rabijo biti plačane v naprej.
Če na vožnji inštruktor nima dokazil, da so vse ure plačane lahko dobi veliko kazen. Te kazni so precej velike, če se prav spomnim.
Ü

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

servis avtomobila - upravičenje porabe časa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10811468 (8924) Mato989
»

Kako izmeriti dejansko porabo računalnika?

Oddelek: Pomoč in nasveti
152843 (2327) Miha 333
»

Iščem programerja in sprašujem za urno postavko (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
6211607 (5485) ThinMan
»

Koliko zaračunati za vzdrževanje in urejanje internetne strani?

Oddelek: Izdelava spletišč
172487 (1807) Rasho
»

Zaračunali 3.800 SIT za 10 minut dela!

Oddelek: Pomoč in nasveti
493091 (2096) EjTi

Več podobnih tem