» »

FE VS smer

FE VS smer

smilex7 ::

Pozdravljeni sem študent 1. letnika FE VS. Naslednje leto imam možnost izbrati smer, sam sem zainteresiran za avtomatiko in telekomunikacije. Namreč programiranje in matematika mi ne povzročata preveč težav. Pa me zanima če bi mi lahko kdo ki je bil ali trenutno obiskuje avtomatiok oz. telekomunikacije opisal bolj podrobneje smeri.

Zanima me koliko je kaj predmetov kjer je povdarek na računanje, koliko je kjer je na teorijo. Kako je kaj z ustnimi. Kje imaš več sprotnega dela. Koliko je "lažjih predmetov" (npr. seminarska za izpit)?

In pa ta bolj pomembna vprašanja kje je večja zaposlitev in kje vse lahko delaš - za avtomatiko razumem vsaj mislim (programiraš plkje več al mjn)?

MadMen ::

Živjo,
sam počasi dokončujem FE VS smer avtomatika. Glede izpitov in ustnih, večina predmetov se ne da z seminarsko narediti, razen seveda pri nekaterih izbirnih predmetih, ciljam predvsem na 3. letnik. Zdej, teorija in računanje gresta z roko v roki, težko kaj računaš če ne veš kaj, predmeti kjer pride na vrsto samo piflarije je pa ene par, recimo v drugem letniku vgrajeni sistemi v avtomatiki, ostalo je pa potreba malo bolj možgane vključit. Ustni so kot v prvem letniku, pri par predmetih relativno zahtevni, drugače pa niso neki problematični, je pa treba po večini saj nekaj literature preštudirat.

Glede dela ti nebi znal povedat, predvidevam da se dela večinoma na krmilnih in regulacijskih sistemih, bo pa kdo, ki je že zaposlen povedal kaj več o tem.

Zdej tvoja vprašanja so precej specifična, poglej si predmetnik avtomatike pa mogoče potem zastavi kakšno vprašanje več.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študij na fakulteti za elektrotehniko

Oddelek: Šola
177404 (3801) Siddh
»

FRI (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šola
22147964 (35484) awy
»

Magistrski študij na FE v šol. letu 2006/2007

Oddelek: Šola
265004 (3603) Roadracer
»

Elektrotehnika faks

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
123627 (3339) pitagora
»

Zdej pa še FE

Oddelek: Šola
282876 (2451) Microsoft

Več podobnih tem