Forum » Mobilne tehnologije » Kateri telefon naj zamenja Samsung Galaxy S4 mini?
Kateri telefon naj zamenja Samsung Galaxy S4 mini?
ttommy ::
Na Simobilu mi naslednji mesec poteče vezava in skoraj vsi telefoni so predragi za moje pojme. Samsung Galaxy S4 Mini sem pred dvema letoma kupil na Simobilu za 108€. Nič na obroke me ne zanima, ker več kot 14€ na mesec ne mislim plačevati za telefonsko naročnino. Sedaj imam paket M Zate (1000minut v Simobil, 500 minut v druga omrežja, 500MB, 500SMS in MMS)ter ga plačujem 13,90€ na mesec in noben drugi paket me ne zanima.
Edini za podobno ceno sedaj bi bil Samsung Galaxy A3. Kako se pa obnese v praksi- je to malenkost boljši od S4 mini?
Edini za podobno ceno sedaj bi bil Samsung Galaxy A3. Kako se pa obnese v praksi- je to malenkost boljši od S4 mini?
Gamer
hojnikb ::
enga kitajca si nabav, če hočeš poceni... Do kakega oneplus x se stegni, te kinderjajčke pa pusti pr mir.
https://oneplus.net/si/oneplus-x evo 240e...
https://oneplus.net/si/oneplus-x evo 240e...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
TOP ::
To je vse isti šmorn,če hočeš kaj bolše je treba pogledat po s seriji ne mini.Tale kitajska jajčka pa pusti kamor so.Ker nobena kitajska jajčka ti ne bodo zdržala toliko kot ti je tale.
hojnikb ::
ne na pamet....
To je vse isti šmorn,če hočeš kaj bolše je treba pogledat po s seriji ne mini.Tale kitajska jajčka pa pusti kamor so.Ker nobena kitajska jajčka ti ne bodo zdržala toliko kot ti je tale.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
ttommy ::
Drugače je moj S4 Mini še kot nov- brez praske in deluje BP... Najraje bi itak dobil S5, a jih ni več, S6 so pa predragi...
Gamer
klinker ::
zanima, ker več kot 14€ na mesec ne mislim plačevati za telefonsko naročnino.
Sej narocnina je vedno enaka a ves. Ne vem zakaj eni nakup fona na obroke stejete pod narocnino, ce to nema veze z narocnino.
Drugace pa ne vem zakaj bi menjal ce ti je fon se ok. Uporabljas dokler ne crkne in takrat kaj kupis, ker bos dobu boljso zadevo za enak denar.
Drugace imas po bolhi kak Huawei P8 lite za okoli 150eur stari nekaj mesecev z garancijo. Ga ima moja draga in je zadovoljna, pa je pred tem imela Lumio 1520. Za tak denar po moje ok fon, pa EMUI je precej solidna zadeva in meni osebno precej boljsa od Samsungovega. Baterija njej traja dan pa pol do dva, nic posebnega, kamera presenetljivo ok glede na specse, nic ne zajebava, steka, kresha, ipd muhe.
Scorpia ::
P8 Lite je drgac super telefon, presenetljivo hitro dela, le nekaj graj imam. Zaslon je nekoliko slabsi, ce primerjam samsungov s3 in p8 lite, je kljub podobni gostoti pik, ima s3 lepse barve in ostrino. Pac amoled svoje naredi, sploh ce si ga navajen. Prav tako nekoliko zaostaja kontrast oziroma sama svetilnost je precej slabsa. Precej motece na soncu, ceprav se vse vidi, ampak enostavno kontrasta ni. Druga zadeva je mikrofon, ce ti punca potiho govori, se zvok mocno popaci.
Na splosno je telefon odlicen, ker preseneca z odzivnostjo in tudi kvaliteta sestave je odlicna. Na zacetku ne pomislis da drzis telefon, ki se prodaja pod 200e.
Na splosno je telefon odlicen, ker preseneca z odzivnostjo in tudi kvaliteta sestave je odlicna. Na zacetku ne pomislis da drzis telefon, ki se prodaja pod 200e.
////
klinker ::
Zaslon je pac LCD, ampak AMOLED na S3 ima pa prevec navite in umetne barve...optimum je za moje pojme lih nekaj vmes, ker ko gledas fotke na fonu z AMOLED zgledajo wow, ko pa jih das na PC ni vec tak waw.
Amoled je meni tudi delal malo tezav ko sem dalj casa kaj bral po netu, ker verjel al ne, AMOLED male crke slabse prikazuje kot LCD enake gostote. Se sicer ko tako gledas ne opazi, po daljsem branju pa me pri AMOLED kar malo pecejo oci.
AMOLED ima pac barve navite in crna je res crna, ker pac igasne piksle, LCD ima pa barve malo sprane in slabsi kontrast, ja.
Drugace pa S3 primerjat s tem ne gre...S3 je najslabsi Galaxy S ever. Za ta denar so pac nekje mogli malo prisparat, LCD je poceni, AMOLED bistveno drazji, zato pa je vse ostalo na zelo dobrem nivoju. Jst Huawei ga moram pohvalit, ker zadnje naprave so res ok pa tudi cene so na mestu.
Amoled je meni tudi delal malo tezav ko sem dalj casa kaj bral po netu, ker verjel al ne, AMOLED male crke slabse prikazuje kot LCD enake gostote. Se sicer ko tako gledas ne opazi, po daljsem branju pa me pri AMOLED kar malo pecejo oci.
AMOLED ima pac barve navite in crna je res crna, ker pac igasne piksle, LCD ima pa barve malo sprane in slabsi kontrast, ja.
Drugace pa S3 primerjat s tem ne gre...S3 je najslabsi Galaxy S ever. Za ta denar so pac nekje mogli malo prisparat, LCD je poceni, AMOLED bistveno drazji, zato pa je vse ostalo na zelo dobrem nivoju. Jst Huawei ga moram pohvalit, ker zadnje naprave so res ok pa tudi cene so na mestu.
buttplugs ::
Podpora je verjetno daljša od drugih nekitajskih jajčk.
Do elaborate you fucktard.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Ahim ()
TOP ::
Podpora ni dalša,ker prej menjajo model gsm.U glavnem vse lepo in prav dokler deluje,če se vse pokvari pa pošiljaj nazaj na Kitajsko.Dobro nima veze imel sem jih kar nekaj v rokah pa nobeden se mi ni dopadel.Morda zaradi tega,ker smo vsi zasičeni stem priznanimi firmami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 530376 (26686) | Leko |
» | Nov mobilnik do 300 EUR?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3012 (2123) | louser |
» | Odkup GSM v LjubljaniOddelek: Mobilne tehnologije | 1036 (899) | pero50 |
» | Kateri telefon za žensko cena telefona do 200€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37627 (34385) | Ghost7 |