Forum » Mobilne tehnologije » kako skladiščit gsm
kako skladiščit gsm
LordTado ::
lp
zanima me ali je boljše baterijo met v mobilniku alu ne ce se skladišči?
ali jo napihne?
ali jo napihne?
SeMiNeSanja ::
lp
ali jo napihne?
Baterijo obvezno ven, če shranjuješ za dlje časa.
Pred tem pa jo še napolni do polnega.
Da se baterija nebi valjala naokoli, lahko tudi zgolj vstaviš tanek listič med kontakte baterije in telefona.
matobeli ::
Telefon prazni baterijo tudi ko je izklopljen, sicer čisto počasi, ampak časa je dovolj. Li-ion in Li-po tehnologija pa res ne mara da se jo preveč prazni. Napihnila se verjetno ne bi, bi se pa trajno poškodovala ali celo umrla.
Kot je rekel predhodnik (oziroma piše v vsakih navodilih), baterijo ven. Z listki pa pazljivo, da se ne poškoduje kontaktov.
Kot je rekel predhodnik (oziroma piše v vsakih navodilih), baterijo ven. Z listki pa pazljivo, da se ne poškoduje kontaktov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se je Samsung naučil iz gorečih Galaxy Note7Oddelek: Novice / Android | 9448 (6651) | fujtajksel |
» | Epilog Samsungovega Galaxyja Note 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17781 (12865) | Gambino |
» | ''Napihnjena'' baterija Samsung Galaxy AceOddelek: Mobilne tehnologije | 6355 (5590) | radmannsdorf |
» | Amazon prodaja večinoma ponarejene baterijeOddelek: Novice / Ostale najave | 13007 (9940) | Jst |
» | Tesla odpira patentni portfelj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 30070 (26406) | iosox |