Forum » Programiranje » Opozorilo o piškotkih
Opozorilo o piškotkih
tadej123321 ::
Pozdravljeni,
vprašanje je povezano z dizajniranjem (CSS) opozorila, ki ga Wordpress vtičnik prikaže, ko se uporabnik prvič pojavi na spletni strani. Vtičnik je možno najti na spletni strani: http://piskotki.net/.
Ko greš prvič na spletno stran z mobilnim telefonom vtičnik javi da so na strani piškotki, opozorilo pa se pojavi čez cel zaslon.
Zanima me, kako bi ga popravil, da se prikaže le kot kot kakšna vrstica ali kaj podobnega.
Sem že poskušal z iskanjem v CSS slogih, vendar neuspešno.
vprašanje je povezano z dizajniranjem (CSS) opozorila, ki ga Wordpress vtičnik prikaže, ko se uporabnik prvič pojavi na spletni strani. Vtičnik je možno najti na spletni strani: http://piskotki.net/.
Ko greš prvič na spletno stran z mobilnim telefonom vtičnik javi da so na strani piškotki, opozorilo pa se pojavi čez cel zaslon.
Zanima me, kako bi ga popravil, da se prikaže le kot kot kakšna vrstica ali kaj podobnega.
Sem že poskušal z iskanjem v CSS slogih, vendar neuspešno.
velky ::
Če že maš namen uporabljat plugin se ne zajebavaj s tem in uporabi katerega drugega.. Maš malo morje tega.
tadej123321 ::
Ma ja, se strinjam, sam ta je v slovenščini in je dokej uporaben... Pa že tako sem popravljan sloge, da na desktopu zgleda spodobno, ostal mi je le še ta problem in me kr mal jezi de ga ne odpravim :)
BigWhale ::
Ce na piskotki.net uporabljajo plugin, ki ga oglasujejo, potem jim plugin slabo dela. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JavaScript in Adobe Flash PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3249 (3018) | Ribič |
» | LastPass doživel manjši vdorOddelek: Novice / Varnost | 11795 (10075) | AlienRR |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 214914 (166480) | Tydek |
» | [C#/ASP.net] Reverse/Push AJAXOddelek: Programiranje | 1114 (983) | |ViPeR| |
» | WordPress kot spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4478 (1059) | alessio2 |