Forum » Strojna oprema » Philips saa7133/7135 video broadcast
Philips saa7133/7135 video broadcast
tiltech ::
Mi lahko kdo pomaga poiskati gonilnike za ta tv tuner, pci kartico za windowse xp? Dobil sem jo z rabljenim pc in bi jo rad uporabil, če je še izpravna.
Hvala
Hvala
Hvala za odgovor!
A tu bom našel gonilnike? Toje ime za drug naziv te kartice? A software za namestitev in gledanje, poslušanje in urejenje postaj, ga tudi tu dobim?
A tu bom našel gonilnike? Toje ime za drug naziv te kartice? A software za namestitev in gledanje, poslušanje in urejenje postaj, ga tudi tu dobim?
All ::
http://auzol.narod.ru/download_e.html
To je alternativni program, ki dela na vseh analognih Tv karticah. Zraven so tudi gonilniki za Philips SAA713x.
To je alternativni program, ki dela na vseh analognih Tv karticah. Zraven so tudi gonilniki za Philips SAA713x.
Mi lahko prosim daš link do downloada? Ne vem katere izbrat, da bo rprava. Včeraj sem nakej probal in piše, da je treba kopirat določene datoteke v c: in nato zagnat iz windows upravitelja naprav. Ni mi povsem jasno, kako je to mišljeno. Če veš, mi prosim napiš.
Hvala
p.s.
kako je pa kaj z delom samega softwara za upravljanje programov, radia, anstavitev postaj in če se da tudi nastavljat schedule, da ti snema po nastavitvi časa?
Hvala
p.s.
kako je pa kaj z delom samega softwara za upravljanje programov, radia, anstavitev postaj in če se da tudi nastavljat schedule, da ti snema po nastavitvi časa?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki ne delujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1363 (1243) | shadeX |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 8030 (5025) | mare87 |
» | zajem analognega videa VHS-C na PCOddelek: Zvok in slika | 1370 (1267) | matrix2 |
» | Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2377 (2256) | Mac Gyver |
» | TV kartica v Win XPOddelek: Strojna oprema | 1232 (993) | faca9 |