Forum » Pomoč in nasveti » Monitor ni številka 1
Monitor ni številka 1
jonystar ::
Pozdravljeni!
Na računalnik(grafika: HD 4400) imam povezan monitor(DVI) in TV(HDMI). Probelm pa je, da monitor ni številka 1, čeprav je nastavljen kot moj primarni zaslon in ko v nastavitvah za resolucijo kliknem gumb za prepoznavanje napiše, da je številja 1, kot kaže slika. Zanima me kako bi naredu, da bo monitor številka 1.
Na računalnik(grafika: HD 4400) imam povezan monitor(DVI) in TV(HDMI). Probelm pa je, da monitor ni številka 1, čeprav je nastavljen kot moj primarni zaslon in ko v nastavitvah za resolucijo kliknem gumb za prepoznavanje napiše, da je številja 1, kot kaže slika. Zanima me kako bi naredu, da bo monitor številka 1.
jonystar ::
Rad bi dosegu, da ko pritsnem WIN+P in ko izberem, le drugi zaslonu, da se mi pokaže na televiziji in ne na monitorju. Tako, da mi to nepomaga velik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 zaslonaOddelek: Zvok in slika | 874 (666) | ally12 |
» | Povezava TV-ja z Lap Top s pomočjo HDMIOddelek: Zvok in slika | 949 (912) | ikran |
» | Pianino PC modifikacijaOddelek: Novice / Ostale najave | 3312 (3312) | Makaron_hater |
» | dve težavi v winOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1072) | buttcrack |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4206 (3713) | KTr1sk |