Forum » Loža » Legalna oddaja nepremičnine na Hrvaškem
Legalna oddaja nepremičnine na Hrvaškem
kljuka1 ::
Ali ima kdo izkušnje, kako lahko slovenski državljan na Hrvaškem legalno oddaja počitniško hišo (turistom, seveda)?
Slišal sem, da je to možno preko agencije, ki pa naj bi pobrala okoli 50%. Poleg tega naj bi za čiščenje in prijavo gostov moral poskrbeti sam (kar se mi zdi zelo drago, če je to res).
Slišal sem, da je to možno preko agencije, ki pa naj bi pobrala okoli 50%. Poleg tega naj bi za čiščenje in prijavo gostov moral poskrbeti sam (kar se mi zdi zelo drago, če je to res).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OSPF usmerjevaalni algoritem na CISCO usmerjevalnikihOddelek: Omrežja in internet | 1601 (1427) | SaXsIm |
» | Pod črto: Informator policije vdrl v elektronsko komunikacijo več sto posameznikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 44185 (32774) | windigo |
» | Snowdnova tiskovka na moskovskem letališčuOddelek: Novice / NWO | 13842 (11538) | poweroff |
» | Oktobra izstreljena prva satelita za GalileoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7067 (5532) | Thomas |
» | Janša in Zidar naj bi se dogovarjala (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 16120 (14334) | Calligula |