Forum » Šola » Konec šole!
Konec šole!
goku :) ::
Še danes, cel naslednji teden in potem zaslužene počitnice! Mi ki nismo osnovna šola ali 4. letnik mamo pač tako, na srečo je že vse zaključeno.
msmiha ::
Jaz sem že zaključil pred 3mi tedni. Sedaj še hodimo z sošolci tak sam na pijače, pa tu pa tam gremo pogledat, če še šola stoji .
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Jasno osmošolci imaste konec. Pri nas sta zadnji uri danes kar odpadli, razlog je da so razmere za učenje nemogoče.
V razredu je bila izmerjena temperatura 33 C
V razredu je bila izmerjena temperatura 33 C
Tomi ::
Še kakšen mesec do konca izpitnega obdobja. Potem pa, upam, dva meseca in pol počitnic.
metrodusa.blogspot.com
Roadkill ::
Še mal do konca mature pol pa tut jest FRI.
Tele počitnce bojo luštne, sam upam, da ne bo skos tolk vroče...
Tele počitnce bojo luštne, sam upam, da ne bo skos tolk vroče...
@ljash ::
goku16: in ti temu praviš izredne razmere. Pr ns je blo od konca maja v razredih 40-50°C.
pol je pa ravnatl VČERI ( ) klicu na ministrstvo, pa so rekl, da nej za 10 min/uro skrajša pouk.
Še dobr, da je dej konc
pol je pa ravnatl VČERI ( ) klicu na ministrstvo, pa so rekl, da nej za 10 min/uro skrajša pouk.
Še dobr, da je dej konc
Roadkill ::
bmw-f1... temperatura se meri v senci. Če ste mel pa u klasu v senci 40-50... no... niste mel. :)
Klemenn ::
zaključu 8klas, mam od danes konc, sm še naslednji petek grem po zlato pero (odličen vseh 8let)
OldSkul ::
Ne se hvalt s temi uspehi.Važno je da si razgledan ne pa da si piflar in veš samo kar v knjigah piše.
hja če bi imeli 50 C bi si lahko pripravil en topli obrok kar na mizi, ne nabiji.....
Kaj je, ali imate eni kakšne probleme v šoli, da ne morte tega brati? ( oz vam gre na živce)
Kaj je, ali imate eni kakšne probleme v šoli, da ne morte tega brati? ( oz vam gre na živce)
McHusch ::
Ma v šoli je zdej kot v peklu. Mi smo delali pri biologiji neke poizkuse (kromatografija na papirju), pa zaradi vročine -- smo merili, 36°C -- ni bilo pravih rezultatov.
Danes je dal ravnatelj ob pol enajstih fraj, k se nobenmu ni ljubilo več prenašati te vročine. Še naslednji teden nekako preživimo, pa bo.
Danes je dal ravnatelj ob pol enajstih fraj, k se nobenmu ni ljubilo več prenašati te vročine. Še naslednji teden nekako preživimo, pa bo.
logo ::
na GimB smo mel od srede samo prve tri ure pouka - zarad "izrednih klimatskih razmer"
čeprou smo bli vsi povrst doma kasnej k ponavad
čeprou smo bli vsi povrst doma kasnej k ponavad
.smidge. ::
Smola pa taka vsi neki koncujete prej jaz pa do dveh v soli se srece da je klas na sencni strani zgradbe ampak vseeno ni lepo, ko smo pa neki z vodo oblivali je pa ravnatelj pobesnel bedak
Se drugi teden pouk, ponedeljel in torek naslednji teden pa naj bi bile neke prosalve ob zakljucku
beda
Se drugi teden pouk, ponedeljel in torek naslednji teden pa naj bi bile neke prosalve ob zakljucku
beda
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
OldSkul ::
Mislim, nam niso nič ur skrajšal!
Mislim, 7 ur biti v šoli je nezaslišano ob taki vročini!
Mislim, 7 ur biti v šoli je nezaslišano ob taki vročini!
malal ::
logo: a ni blo fajn a?..tri urce pol je blo pa konc..pa se nc nismo delal..jst bi skoz mela take ure...
na zalost je konc. obdobja treh ur namrec..
na zalost je konc. obdobja treh ur namrec..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43093 (3296) | WizzardOfOZ |
⊘ | Prekrški v srednjih šolahOddelek: Šola | 3257 (2847) | Ziga Dolhar |
» | kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9640 (8220) | ERGY |
» | Pritožba ministruOddelek: Šola | 2606 (1249) | jype |
» | VegovaOddelek: Šola | 3725 (626) | Vesoljc |