» »

Vegova

Vegova

Desk-Star ::

Mene pa zanima če kdo hodi na Vegovo kk je kej na tej šoli?A se bl splaca it za elektrotehnika al računalničarja?Lahko zaupate svoje izkušnje ali pa karkoli??8-)

bozjak ::

Jst grem nasledn let na Vegovo... (Zdej sm 8 klas). Ful folka poznam k so ke hodil sam ne vem kako je... Bom vidu!

Lp bozjak
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com

Rumko ::

ce si hocs dobr ne pridt na vegovo

profii ::

va vegovo grejo sam tisti k niso normalni (ned njimi tud jst) sam drgac je pa kr ql.

Sami ::

Zdej sem 1. letnik vegove teh. gim. in mi ni preveč všeč, na tej šoli je res folk zlo čudn pa še nič punc ni, tko da grem v 2. letnik verjetno drugam, bomo vidl:D . Je pa odvisno od posameznika mogoče ti bo še celo všeč.

LP
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sami ()

profii ::

sam ce bos mel kj tezav z racunalnikom lahko skor vsazga prfoksa uprasas za nasvet(z izjemami za mato,zgo,ke,slovko,...) pa tud ce te bo kksno vezje (ojacevalc.....) zajebavalo ti ga bo marsiker prfoks popravu. pa se kksn racunalnik (p1 133mhz) bos mogoce kje nafehtu. men je kr kq.
pa tud zanimive sosolce mam kr je tud ok. (ene par jih ma adsl, drugi se spoznajo na kompe.....)

gappee ::

Je tako, kot je napisu profii. Glede punc pa, sj se navadš.

Če ne veš še, kam boš šev (rač/el), sm skor prepričan, da boš do zadnje konference že vedu, ker boš vidu, kakšn je prfoks za rač. Morm ti rečt, da sm jst hotu jit v računalniško smer-gimnazija, ampak sm si premislu in mislm, da je kr fajn(res pa je, da me je elektro tud maaal zanimal). Če ne mislš jit študirat računalništva naprej na faks, je definitivno bolš, da se vpišeš na elektro smer, ker naj bi blo malenkost lažje; sicer so v 3. letniku strokovni predmeti tudi zelo težki, ampak...ne vem, tak je moj mnenje. Lohk še kj vprašaš, če hočš.


Vsemu folku, k se vpisujejo na Vegovo, pa še jst povem:
Več k pol mojih sošolcev ne bi šlo na to šolo, če bi si prej predstavljal, kako je.
Sj vem, to vsi govorijo, in tud vem, da s tem nism nobenga odvrnu.:D

Vesoljc ::

meni pa ni žau, da sem šou na vegovo... znanje, ki sem ga pridobu, mi je zelo pomagalo na fri-ju...
sem pa pobrau neki slabih navad na vegovi 0:) (pač, punc primankuje, tko da morš energijo nekam drugam usmert (beri: alkoloidi, nikotinoidi, thcoid :D ))
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

||_^_|| ::

Jst sm tut govoru da če bi še enkt izbiru ne bi šel več na Vegovo, sam zdej k sm pa na FRI mi pa sploh ni žal. Se mi zdi da je bla kr prava odločitev.

bozjak ::

No vsi k greste na vegovo al pa ste že tm, se vidmo nasleden let! Upam da prestop nov nevem kok težk, kr poznam še ene 2 k bosta šla z mano...

Lp bozjak
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com

Desk-Star ::

Kam pa lohk greš drugam k na Vegovo?Aja pa pozna kdo kšnga programerja k ne nosi ocal pa je še dokaj normaln ker mi vsi govorijo da rataš čist zmešan če si programer k 10 ur na dan v monitor buliš>:D Ali je to na žalost res?????????????????:(

Gandalfar ::

IMHO je v teh letih prezgodaj za odlocitev o poklicu ter celo usmeritvi npr. racunalnistvo. Zato predlagam katerokoli splosno gimnazijo (Ledina, Vic, Bezigrad,..)

Zato, da se lahko na koncu mature spomnis, da gres studirat psihologijo, ker si vmes ugotovil, da je to tisto pravo zate. Racunalnistvo lahko se vedno vzporedno furas in ne bos cisto nic prikrajsan.

Zheegec ::

Saj psihologijo greš lahk tudi z Vegove študirat :D
Ta Vegova - mi sploh ni všeč... še 2 leti, mogoče pa 3 >:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Gandalfar ::

Vendar veliko tezje in manj verjetno glede na to, da se solas v taksnem okolju iz katerega gre vecina naprej na FRI, FERI, ..

Zheegec ::

Hm, pri nas na tehniški gimnaziji jih gre gotovo manj kot 50% tistih ki naredi maturo na FRI ali na katerkikoli drugi faks, ampak gredo tudi drugam,...
Verjetno se vsem zameri informatika oz. elektrotehnika ;)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

fAtso ::

Evo da se se en bivsi vegovec oglasi. Stvar je taka, ta srednja sola je veliko tezja kot kaksna druga elektro sola! Je kr zajebana, no ja ce si tak luzer k sm bil jest. Ampak ce pokazes vsaj mal volje ti vsi prfoksi prec pomagajo tko da ni panike, ce hoces lahko vse naredis. Kar se pomankanja punc tice ti tko povejm, men jih ni nikol manjkal :I itak sm mel skoz svojo bejbo tko da je blo cist kul, je pa ena prednost ce nimas sosolk, recimo vzdusje v razredu je velik bolj sprosceno in zajebavas se lohka s sosolci tako k s kolegi, in se to sosolci in se cela vegova se poznajo med seboj! Se po koncani vegovi imam veliko veliko stikov z ljudmi iz vegove, se vedno kdaj pa kdaj pridem na solo kaj iskat materiala ce rabim kaj. Skratka na prvi pogled ni ta sola ne vem kako privlacna ampak s casom se pa navadis na same sosolce in zure s sosolci, res pa je da moras za to izbrati elektro smer po moznosti elektronik, ker racunalnicarji so itak sami piflarji!!!


Na vegovi je velik zura, ce si vredu tip ti pick ne bo manjkalo, ce bos imel veselje z elektrotehniko si bos lahko veliko stvari v soli naredil zastonj oz za zelo male pare do 2000 sit!!!! Racunalnik kaksne lahko dobis ce rabis...

Men je sola bla kul, zdej sm pa na faksu elektro tko da sm srecn da sm na vegovo hodu ker vidm da uni kmetje iz litostroja pojma nimajo!!!!

Vesoljc ::

ker racunalnicarji so itak sami piflarji!!!

ahh no :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

gappee ::

Ne vem, al je vsak let v 3.letniku tko, al mamo samo mi tako smolo, da so prfoksi totalno zateženi...;((


Rumko, a sva mogoče sošolca?:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gappee ()

Rumko ::

gappee: ce poznas rumkota v real life pol cist mozno :)
sam tebe pa po nicku ne poznam, zal :/


Ta Vegova - mi sploh ni všeč... še 2 leti, mogoče pa 3 >:D


sam se dve leti, to se jst tolazim, sam fora je k to sm se tud prejsn let tolazu :D

Vesoljc ::

še pogrešal jo boste... :\
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Rumko ::

vegove pa ne bom pogresu, to pa stoposto ne, se mi je tok zagnusla ze v prvem letniku, nredu jo bom, pogresu pa nikakor!

krneki0001 ::

Jst sm 94 končal vegovo, takrat je bil totaln žur. Edino takratni ravnatelj (marjan Opeka) je dal izjavo, da če bo še kdaj tak razred učencev, da bo tok skup držal, kt smo mi, bo dal vse pometat vn iz šole. Pr nas ni bilo važno al si bil odličen ali pa nezadosten, vedno smo skupaj držali - in zato smo bili najmanj 93% pri uspehu in to je bilo v drugem letniku, ko so 4 odleteli. Drgač pa ker smo tok skupaj držali, tut prfoksi niso mogli kakih izrednih kontrolnih dat, ker je cel razred vstal in odšel ven iz učilnice in pač nismo pisali nenapovedanega testa. Če je kdo dobi cvek, je cel razred vstal in zatežil prfoksu, da ga mora naslednjo uro še enkrat vprašat, da popravi oceno - in tip se je pač mogu naučit, do naslednje ure(pač po urniku, ko je prišla ta ura) in ponavadi se je in je popravil oceno.
Res smo skos skup držal, in noben prfoks nm ni nč mogu - bezjakovo(angleščina) smo dvakrat u bolnco spravl, k je dobila živčni zlom. Norel smo po šoli, pa nikol nismo bli tiho - vedno smo se neki bunili, pa kr neki zahteval.

LP
Nebivedu

P.S. če bi še enkrat mogu it bi šu sigurno na vegovo - to je bil največji žur. Takoj po našem (zaključku šolanja) odhodu iz šole, so se začela med odmori glavna vrata zaklepat več je bilo nadzora nad učenci - noben razred ni več upal ravnatelju težit, itd...

Vesoljc ::

heh, ta zgodba mi je nekak znana/podobna :)

kje so dnevi ko je biu še preator odprt...

sam je čist res, če klas skupi drži, se da marsikaj narest, recimo če gre ceu klas zalivat, je najboljš kr dnevnik samo vzet. pa da vidmo kdo bo neopravičeno dubu :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

||_^_|| ::

Men je tut podobna zgodba sam s to razliko da so bla pr nas že vrata zaklenjena pa da je bil ravnatelj Silvester Tratar. Kar se žura tiče je bla itak pomoje najbolša šola od vseh (našmu klasu je sedla k budali šamar, ostali praviloma niso bli takšnega mnenja). Na koncu mi je blo žal zarad uspeha ki bi bil na katerikoli gimnaziji veliko boljši. Ne me razumet narobe, ne pravim da je bla vegova težja ampak mi smo bli tak zajebantski klas da smo bli skor vsi zadostni (vedno smo pa mel čez 90%, v tretjem letniku celo 100% (največ od vseh) uspeh).

gappee ::

Predlanskem je en 1. klas zalivu kemijo, pol so pa dobil še ene 4 dodatne ure.:D

Vesoljc ::

ker je našmu klasu ratal zalit ceu dan, so nam dal nadomeščanje eno soboto... kolk so bli prfoksi veseli :\
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Šola
30140959 (1162) WizzardOfOZ
»

Ali ste zadovoljni s srednjo šolo na katero ste se vpisali ali obžalujete svojo odloč (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
649820 (1307) AtaŠtumf
»

kako je na vegovi

Oddelek: Šola
253227 (2811) Pimoz
»

Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
719254 (7280) DOOM_er

Vegova tehnična gimnazija (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
11419866 (18126) STASI

Več podobnih tem