» »

Kaj pa ostali kabelski ponudniki (poleg Telemacha, KKSja) ?

Kaj pa ostali kabelski ponudniki (poleg Telemacha, KKSja) ?

Cokolesnik ::

Uporabniki foruma povečini komentirajo izkušnje pri kabelskem internetu, ki so tako ali drugače povezane s Telemachom in pripadajočimi ponudniki na Gorenjskem ter KKSjem v Mariboru in pripadajoči štajerski regiji.

Gotovo pa so na forumu prisotni še uporabniki iz drugih krajev Slovenije, denimo Obale, Dolenjske, Notranjske, Zasavja in tako naprej. Tudi tem uporabnikom ni vseeno, za kaj se bodo odločili, če seveda imajo možnost izbire adsl/kabl in želijo svojo možnost kar najbolje izkoristiti, tudi finančno.

Zato bom vesel, da se v tej temi navajajo mnenja in izkušnje tudi z ostalimi kabelskimi ponudniki širom Slovenije, v kolikor seveda ponujajo tudi dostop do interneta.

Naj se uporabniki vzdržijo mnenj v smislu "Kaj bo kablaš v rovtah", "Preselijo naj se v LJ-MB", "Kablaši nimajo denarja za vlaganja kot SiOL" in podobno.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

SasoS ::

Sam sem na Ljubljanskem kablu (ki še ni v rokah Telesmeha) in pa Amis kot ponudnik. Kaj naj rečem...na začetku sm bil še kar zadovoljen, zdaj pa...7K za 768/128...na Siolu dobim za skoraj isti denar 2mega (študentski). Izpadov sicer ni, hitrost je pa...kaj naj rečem...zadnje čase sem morebiti malo razočaran...je pa res, da zaradi ISDN-a (ker ga nimam) bil kabel nedvomno cenejša investicija. Kaj pa ostale pokrajine? Kolker jaz vem je itak večina gorenjske in obale v rokah Telesmeha, tistih nekaj manjših operaterjev (ala Vrhnika) pa daje neke čudne ponudbe z neumnimi omejitvami prometa. Hja...zdi se da je Siol dokaj uspešno povozil konkurenco. Ali bo storitev ostala taka kot je pa lahko pove samo čas.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
21023290 (12154) smash
»

T-2 s TV sporedi

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
3112859 (10693) s53zo
»

telemach, lj kabel? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
555031 (3990) prideb
»

Pomoč! ADSL vs CABL!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
515287 (4384) darkolord
»

siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1379367 (6426) AlienRex

Več podobnih tem