Forum » Loža » Folija za bazen?
Folija za bazen?
||_^_|| ::
A kdo kej ve o eni foliji k se da čez bazen pol pa s pomočjo sonca greje vodo? Ma kdo pojma kje to dobit?
Kaboom ::
to uporabljajo vse toplice ki imajo zunanji bazen (vsaj mislim da).
uporabljajo pa pozimi da ne rabijo tolko gret vode v bazenih. če se ne najde noben pool-majstor tu, ti priporočam da greš povprašat reševalce ali pa vzdževalce na kak bazen. vso srečo
uporabljajo pa pozimi da ne rabijo tolko gret vode v bazenih. če se ne najde noben pool-majstor tu, ti priporočam da greš povprašat reševalce ali pa vzdževalce na kak bazen. vso srečo
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
dela ::
jaz vem mi mamo doma bazen...
naša je tak modro transparentna in ima tiste bunkice ki se dajo tak fajn pokat ,
kot pri nekaterih antistatičnih vrečkah. Dobiš pa jo tam ko majo montažne bazene in maš na izbiro različne premere teh folij (pač odvisno od bazena)
No mi jo mamo vglavnem zato da ne gre svinjarija not, nevem pa kolk pomaga pri gretju vode. Vglavnem voda je bla včeraj 42 stopinj na vrhu, mislim pa da brez folije nebi bla dost manj.
naša je tak modro transparentna in ima tiste bunkice ki se dajo tak fajn pokat ,
kot pri nekaterih antistatičnih vrečkah. Dobiš pa jo tam ko majo montažne bazene in maš na izbiro različne premere teh folij (pač odvisno od bazena)
No mi jo mamo vglavnem zato da ne gre svinjarija not, nevem pa kolk pomaga pri gretju vode. Vglavnem voda je bla včeraj 42 stopinj na vrhu, mislim pa da brez folije nebi bla dost manj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse o bazenu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 43921 (9169) | robertko |
» | Folija za bazen.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3332 (2961) | borut_p |
» | Vročina! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15294 (11126) | nekdo_02 |
» | Izdelava ribnikaOddelek: Loža | 7040 (6643) | =Exceed= |
» | Hišna inštalacija CK namesto vodne pumpe in radatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2099 (1742) | Vesoljc |