» »

Pomivalni stroj Gorenje GVI 552-S težava

Pomivalni stroj Gorenje GVI 552-S težava

salabajzar ::

Pozdravljeni!

Imam omenjeni pomivalni stroj (Gorenje GVI 552-S), ki je na lepem odpovedal poslušnost (prej je sicer malce slabše pral kot na začetku). Ko ga prižgem in zaprem vrata, se sliši, kot bi delala pumpa za vodo "ven vržt", ostalo se ne dogaja nič. Lahko pustim tudi več kot uro, nobene spremembe. Na žalost ne najdem načrta ali kakšnega servisnega priročnika. Razmišljam še, če je "crknil" aqua stop in pomivalni stroj ne dobi vode? Lahko kdo kaj pomaga? Že sam načrt bi mi bil v veliko pomoč, če bi bil pa še service manual, pa si skoraj ne upam zamišljati :D

lp Jani

lonz ::

Ni v navadi dodajat štromplan zraven aparatov. Bo treba na servis poklicat, če so ti pripravljeni posredovat načrt. Seveda, je pa najboljša opcija serviserja poklicat. IMO.
...arrrrrr, shiver me timbers...

donvito ::

salabajzar ::

Stroj je star že cca 15 let, na http://www.gorenje.si/podpora/navodila ga ne poznajo več, sem pa že tudi kaki dve uri zabil z "googlanjem". Tole mi je v bistvu eden zadnjih izhodov. Klasična navodila, ki jih dodajo poleg, seveda imam, vem pa tudi, da sheme ponavadi oz. nikoli ne dajo zraven. Ravno zaradi tega tudi moje vprašanje. Za vsakršno dejansko pomoč bom zelo hvaležen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pomivalni stroj? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19649241 (1237) Jure14
»

Kater pomivalni stroj ? (strani: 1 2 )

8324466 (13367) starfotr
»

Nakup bele tehnike

4412423 (11382) IL_DIAVOLO
»

Pomivalni stroj Gorenje gvi 6530 ne dela