Forum » Omrežja in internet » siol box in udpxy
siol box in udpxy
poki66 ::
V zadnjem času opažam težavo, da mi na siol boxu ne dela internetni del, če imam priklopljen računalnik z udpxy. Box imam prikljopljen na video izhod na modemu in internet brezžično preko svojega linux routerja.Na tem routerju mi tudi teče server udpxy.Da mi spet delujeta obe povezavi (video in internet) na boxu moram izklopit video povezavo na routerju (linux pc) in preštartat box. Nato lahko nazaj priklopim in mi nekaj časa deluje oboje ( box in udpxy). Čez par ur pa spet opazim, da je internet na boxu mrknil ne dela več youtube ne ogled za nazaj. Ali je imel še kdo podobno težavo. Dobrodošel bi bil vsak koristen nasvet za odpravo tega problema.
crniangeo ::
preveri, če nimaš zaseden disk, imaš tam nastavljen kakšen squid ?
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom Neo in Asus router (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22036 (10392) | Ghost007 |
» | Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13672 (9340) | Master_Yoda |
» | siol tv na lede/openwrt usmerjevalnikuOddelek: Omrežja in internet | 3180 (2610) | XS!D3 |
» | problem innbox-router-udpxy?Oddelek: Omrežja in internet | 4781 (3983) | Daniel |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234512 (102184) | telexdell |