Forum » Pomoč in nasveti » Web design urna postavka?
Web design urna postavka?
DKirbi ::
Pozdravljeni, v trenutnem startupu so me vprašali koliko bi lahko računal klientom za Web design spletnih strani na urno postavko. Včasih nas kontaktirajo klienti ki imajo pri obstoječem dizajnu kakšne probleme, kjer jih potem mi rešujemo, tako da niso vedno projekti kjer se spletna stran izdeluje od začetka. Ker imam s slovenskim trgom in urnimi postavkami prvič opravka (prej delal večinoma po pavšalu ali projektnem plačilu), me zanima če je kdo izmed vas bolj izkušen in bi mi lahko dal kakšno predstavo o tem.
Kolega dela kot serviser telefonov 30€ / h. Iskanje na internetu, koliko dajejo na uro v Angliji je 75funtov oz. 100$/h
hvala za odgovore?
Kolega dela kot serviser telefonov 30€ / h. Iskanje na internetu, koliko dajejo na uro v Angliji je 75funtov oz. 100$/h
hvala za odgovore?
#000000 ::
fak to je relativno, odvisno kaj delaš, če samo flikaš za nekom potem zna bit celo dražje kot bi delal from scratch. ampak tam za web design photoshop je bla ura veddno nekje od 1000-5000 tolarjev, zdej pa preračuni, ampak za 5k tolarjev si mogu neki pokazat, ne iskat tutoriale pa potem narest in še šeskrat popravt, pa brez templejtov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi stala taksna sletna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9922 (7214) | TheBlueOne |
» | Delovno mesto dizajnerke plačiloOddelek: Loža | 3419 (2538) | Jerry000 |
» | Cene profi portalov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8978 (6373) | Mr.B |
» | PoučevanjeOddelek: Loža | 2559 (1260) | OwcA |
» | Vaše najboljše počitniško/študentsko deloOddelek: Loža | 4948 (4398) | Marjan |