Forum » Slo-Tech » Razžalitev in zahteva za opravičilo
Razžalitev in zahteva za opravičilo
SaXsIm ::
Ker sem v temi Pritožbe napisal že več sporočil, v katerih zahtevam, da moderatorji v temi Protestniki pomagajte, prosim! Pustite pri miru vnuka! poskrbijo za spoštovanje pravil tega portala, prav tako sem to napisal v dotični temi, v njej pa sodeluje celo eden izmed moderatorjev, odpiram novo temo, v upanju, da bo mojo pritožbo kdo videl in kaj storil.
V omenjeni temi me je uporabnik Invictus užalil v besedilu:
V naslednjem sporočilu v temi sem zahteval opravičilo za žalitev:
Enako sem zahteval tudi v temi Pritožbe.
Po mojem razumevanju gre za neposredno kršitev 1. odstavka 2. člena pravil Slo-tech-a. Kljub uporabi funkcije "Predlagaj izbris" in prošnji po izbrisu v temi Pritožbe se ni zgodilo nič. Zahtevam, da vodstvo foruma ugodi moji prošnji ter v kolikor tega ne bo storilo, v tej temi poda obrazložitev, zakaj ne.
Hkrati zahtevam od uporabnika Invictus, da se za navedeno razžalitev javno opraviči.
Upam tudi, da se moderatorji foruma malce bolj natančno lotite omenjane teme. Je še kar nekaj kršitev pravil foruma v njej.
V omenjeni temi me je uporabnik Invictus užalil v besedilu:
A si ti butast ali samo funkcionalno nepismen, da si falil poanto kaj sem sploh napisal ?!?!
V naslednjem sporočilu v temi sem zahteval opravičilo za žalitev:
Oprosti, ampak jaz te žalil nisem nikjer, tako da pričakujem, da se opravičiš.
Enako sem zahteval tudi v temi Pritožbe.
Zaradi žalitve v temi s strani uprabnika Invictus prosim za izbris njegovega prispevka ter podelitev naziva persona non grata. Hkrati zahtevam tudi javno opravičilo od tega uporabnika.
Po mojem razumevanju gre za neposredno kršitev 1. odstavka 2. člena pravil Slo-tech-a. Kljub uporabi funkcije "Predlagaj izbris" in prošnji po izbrisu v temi Pritožbe se ni zgodilo nič. Zahtevam, da vodstvo foruma ugodi moji prošnji ter v kolikor tega ne bo storilo, v tej temi poda obrazložitev, zakaj ne.
Hkrati zahtevam od uporabnika Invictus, da se za navedeno razžalitev javno opraviči.
Upam tudi, da se moderatorji foruma malce bolj natančno lotite omenjane teme. Je še kar nekaj kršitev pravil foruma v njej.
SaXsIm
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Sem temo skrčil na primerno velikost. Daj mi malenkost časa, da vse preberem in se ti posvetim v pritožbah.
Rdeči, kje zavraga ste vi zaposleni, da cel dan visite tu?
Rdeči, kje zavraga ste vi zaposleni, da cel dan visite tu?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Pritožbe 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Slo-Tech | 52634 (24301) | OwcA |
⊘ | Pritožbe (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Slo-Tech | 46506 (26019) | kuglvinkl |