Forum » Operacijski sistemi » zakaj mi ne dela fifa 13?
zakaj mi ne dela fifa 13?
the man ::
zadnjih nekaj dni moja fifa 13 noče pravilno delovati......med tekmami se neprestano ustavlja slika in zvok, slika je upočasnjena.......ne vem, če je to zaradi prehoda iz windows 7 na windows 10( čeprav se mi zdi, da se je dogajalo tudi pred tem).....pred nekaj meseci se mi je to že zgodilo, a je potem prenehalo in je v redu delovalo do pred nekaj dnevi.....je problem v računalniku? pred nekaj časa se mi je računalnik izklapljal brez kakršnega koli vzroka, a se je tudi to nehalo brez, da bi karkoli naredil.....je mogoče zaradi preveč odigranih ur(imam jih čez 6000)? bo to tudi prenehalo? hvala za vaše odgovore.....
zee ::
Pisi na podporo/support.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
FX6300B ::
problem je po vsej vrjetnosti v windowsih, ti še kaj drugega šteka, vrjetno je malo zabasano, pač softwerski del, imaš vse driverje
May the force be with you!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Command & Conquer se vrača na začetek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 15182 (7758) | -valvoline- |
» | Windows 10 tudi v Evropi želi, da uporabljamo spletni račun (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24069 (16789) | zmaugy |
» | Visokofrekvečno piskanje v monitorju NEC Multisync 2170 NXOddelek: Pomoč in nasveti | 3697 (3399) | ivan01 |
» | HP ProBook 4710s problemOddelek: Strojna oprema | 1022 (799) | Skyman |
» | Težave v internetni povezavi - DNSOddelek: Omrežja in internet | 1182 (1134) | Malajlo |