» »

Sporočilo v boot menu-ju

Sporočilo v boot menu-ju

milkafan ::

Pozdravljeni,

hočem reinštalirat windowse na enem starejšem računalniku in sem preden bi začel z novo namestitvijo v boot menu-ji dal disk check in mi je vrglo ven naslednjo sporočilo:

Zanima me če je razvidno iz tega sporočila ali je še vredno namestit nov OS ali to pomeni, da se je pokvaril trdi disk?

Lep pozdrav!

primomarlj ::

Poskusi ponovno namestiti OS, v kolikor ne bo šlo,(če ne bo šlo, boš hitro ugotovil :) ).. je potreba po novem disku.

FX6300B ::

drug disk oz glede da so to neki stari windowsi poglej na bolhi za kakšnim rabljenim računalnikom , če si kaj dobrega ne moreš privoščit bo tudi večina tistih za 50€ (kolikor je neka min cena novega diska) bolje kot to
May the force be with you!

blackbfm ::

Zanima me če je razvidno iz tega sporočila ali je še vredno namestit nov OS ali to pomeni, da se je pokvaril trdi disk?

ni nujno da se je pokvaril je pa vprašljiva zanesljivost takega diska.. jaz bi menjal

AC_DC ::

Smart diagnostika imho ni brezveze vrgla zgornji info...

SeMiNeSanja ::

AC_DC je izjavil:

Smart diagnostika imho ni brezveze vrgla zgornji info...

Točno tako. Ko S.M.A.R.T. enkrat zajamra, je samo še vprašanje časa, kdaj bo disk odpovedal. Vsekakor bolje prej zamenjati disk, da ne bo treba potem še enkrat skozi vso inštalacijsko godljo, ko ga bo dokončno pobralo.

hojnikb ::

disk bo treba vržit v smeti, ker ma slabe sektorje/napake pri branju.
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Reševanje podatkov s trdega diska - kje, za kakšno ceno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5123770 (9870) darkolord
»

Pokvarjen trdi disk

3026703 (25302) Wolfman
»

45 dnevni garancijski rok, ista napaka

486981 (5524) Seljak
»

WD MyBook mežika

Oddelek: Strojna oprema
13957 (755) Enterprise
»

Trdi disk izdahnil - dokončno izgubljeni podatki?

Oddelek: Strojna oprema
11897 (897) grex

Več podobnih tem