Forum » Loža » Carina (eud.dx.com)
Carina (eud.dx.com)
Ask98 ::
Pozdravljeni!
Naročil sem si tale telefon: VKWORLD VK700X
Izdelek se je ustavil na carini. Prvo kot prvo sem mislil, da ne bo nobenih problemov in stroškov z carino, če je telefon v Evropskem skladišču. Dobil sem domov pošto. Piše: NEZNAN POŠILJATELJ, KITAJSKA, 0,293 kg, opis blaga: CELLPHONE CASE.
Ali morem zdaj plačati davek na telefon, ker sem mislil, da ne bo dodatnih stroškov iz EU Warehouse?
Ali je paket pravi , če piše CELLPHONE CASE pa še vrednost piše: 1,92 USD?
Prosim za pomoč.
Hvala. :)
Naročil sem si tale telefon: VKWORLD VK700X
Izdelek se je ustavil na carini. Prvo kot prvo sem mislil, da ne bo nobenih problemov in stroškov z carino, če je telefon v Evropskem skladišču. Dobil sem domov pošto. Piše: NEZNAN POŠILJATELJ, KITAJSKA, 0,293 kg, opis blaga: CELLPHONE CASE.
Ali morem zdaj plačati davek na telefon, ker sem mislil, da ne bo dodatnih stroškov iz EU Warehouse?
Ali je paket pravi , če piše CELLPHONE CASE pa še vrednost piše: 1,92 USD?
Prosim za pomoč.
Hvala. :)
- spremenil: Ask98 ()
DarwiN ::
Plačal boš davek in stroške, ja.
Če si pri nakupu obkljukal/kupil TAX&VAT insurance, ki stane 0.91€, potem ti bo DX povrnil celoten ta znesek, v nasprotnem primeru pač sam kriješ teh 15-20€.
Če si pri nakupu obkljukal/kupil TAX&VAT insurance, ki stane 0.91€, potem ti bo DX povrnil celoten ta znesek, v nasprotnem primeru pač sam kriješ teh 15-20€.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
iDare ::
Pr men je blo isto... in so mi pol razložil da oni sploh nimajo EU skladišča... men ni blo nč več jasn. Sm zavrnu paket in sm dubu nazaj celoten znesek, odbit s poštnino.
AndrejS ::
Kitajci pač. Samo ne razumem zakaj piše 1,92 USD če paket stane 54,43.
če gre 50% skozi brez carine se kitajcem splača
če gre 50% skozi brez carine se kitajcem splača
Ask98 ::
Kaj pa morem zdaj jaz sploh njim poslat? Kje vidim kakšen račun itd.? Prvič naročam iz kitajske zato sprašujem.
Alamar ::
Pr men je blo isto... in so mi pol razložil da oni sploh nimajo EU skladišča... men ni blo nč več jasn. Sm zavrnu paket in sm dubu nazaj celoten znesek, odbit s poštnino.Drugič si pred nakupom preberi pogoje poslovanja.
Do you have warehouse in EU?
There is no EU Warehouse, we send EU DIRECT goods from world factory to EU, and have cooperation with Netherland's Post Company to make faster delivery.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aliexpress dostava (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15822 (9562) | Luka99 |
» | Gearbest EU WarehouseOddelek: Loža | 6726 (1906) | U24ever |
» | DealExtreme - poceni gadgeti (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 325825 (70910) | Karen |
» | GearBest in dostava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 24082 (13775) | SoulMan |
» | Umi Super nakup EU skladiščeOddelek: Mobilne tehnologije | 2228 (1402) | BorutK-73 |