» »

cene rabljenih avtomobilov

cene rabljenih avtomobilov

korenje3 ::

A je še kdo opazil, da prodajalci kar višajo cene rabljenih avtov. Recimo na avto.net renault megane rs, ki se je pred 3 leti z 25k km prodajal za 14k€, ga danes prodajajo za 17k€ (s preko 110k km). Prav tako raste cena škoda superbom, ponekod so cene celo višje kot novih avtomobilov...
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

R1710 ::

Leto dni starejši elegance je dražji kot nov active. 35-45 jurjev vs. 23-28 jurjev.

Sicer pa cene kar naj rastejo, me veseli, bom menjal za nov model.

Superboyy ::

Moj 2009/10 passat je za dobrga jurja cenejši kot pred slabima dvema letoma. Se mi zdi kar ok cena, če gledam da je v prvih 4ih letih izgubil 2/3 cene novega.

Pa cena, ki jo šveroti gor obesijo nima veze z realnostjo, ker nimaš nobenega vpogleda po kakšni ceni se je dejansko kaj prodalo.

bambam20 ::

RS-a ne moreš enačit s civilnimi verzijami, ker potrebuje višji vložek v vzdrževanje. Pri športnih avtomobilih je pa tako, da ne dobiš dobro vzdrževanega za malo denarja.

DrYuri ::

Samo še vedno ni tako hudo, kot bi mislil. Tudi poraba pri teh novejših turbo motorjih ni slaba za tak performance. Gume so drage (nekako ne paše met tak avto pa dat eno bedno gumo gor), servis je enak kot pri "navadnih" avtomobilih pa kakšni zavorni diski in ploščice znajo bit malo dražji. (Gledamo vzdrževanje ne zavarovanje in registracijo seveda). Kar se tiče pa rabljenih avtomobilov je ravno pred kakšnim tednom bila ena škoda oktavia RS (rdeča) za 5500, prvi lastnik vse super, v enem tednu je šla do enega preprodajalca s ceno 6500, nato pa do drugega in je imela do par dni nazaj 7300 al nekaj takega. Niso normalni...

RED_line ::

škoda je za 3k€ dražaja od par let nazaj. tudi sam sem razmišljal da so cene rabljenih avtov relativno visoke. recimo za 500 -1000€ ne dobiš nič kar je vozno. nekaj normalnega dobiš če imaš srečo šele za okoli 3-4k€. inflacija je tudi veliko pripomogla

krneki0001 ::

Prodajajo se že po takih cenah. Prodajo se pa po orenk nižjih (razen, če se najde tepec, ki je pripravljen plačat preveč).

iDare ::

Megane RS se prodaja tudi za 12.000€ (letnik 2011), kar je poceni, glede na to, da je bil nov verjetno okoli 30k.

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=......
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=......

#000000 ::

A je kdo opazu najnovejši fenomen s strani prodajalcev, govorim o S.P. prodajalcih ne salonih, začel so namreč težit oz probajo vsilit aro, kao je velik zanimamnja tko da če pustite 200 eur are vam ga pršparam do petka LOL sem reku ja pizda sej se še vsedu nisem not in vžal motorja, pa ga nej že aram al kako ? Sem mislu da je to osamljen primer pa vidm in slišim da se večina poslužuje te fore.

Invictus ::

Svašta.

Sem mislil da hočejo avte prodat. Ampak sojih najbrž že sami preplačali ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Magic1 ::

Izgleda da manj ljudi kupuje novo, potem se pa staro dražje prodaja.
Magic

RED_line ::

a je čudno da je tako?

korenje3 ::

vsaj neki... mercedes clk letnik 1999 se prodajajo že od 2200€ naprej :)
pred 3 leti so bili garantirano 900€. fajn pred 8 leti sem kupil clk 320 za 4k€ z 80k km. danes se prodajajo taki z 200k km za isto ceno :)
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Arctander ::

#000000 je izjavil:

A je kdo opazu najnovejši fenomen s strani prodajalcev, govorim o S.P. prodajalcih ne salonih, začel so namreč težit oz probajo vsilit aro, kao je velik zanimamnja tko da če pustite 200 eur are vam ga pršparam do petka LOL sem reku ja pizda sej se še vsedu nisem not in vžal motorja, pa ga nej že aram al kako ? Sem mislu da je to osamljen primer pa vidm in slišim da se večina poslužuje te fore.

Stara fora. Sem že doživel, da dajejo gor listke "rezervirano", potem pa rečejo, da je avto sicer rezerviran, ampak ni zaaran in da če položim aro, ga prodajo meni. Samo stran od tam, kjer uporabljajo takšne fore (še posebej pogosto se dogaja v omrežni 03).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mnenje o Renault Megane Grandtour, 1.5 dci, 63kw (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6520115 (13102) MeGreat
»

Kateri karavan do 13k€

206014 (5321) emmentaler
»

začetni avto

283932 (3026) GrimReaper
»

Manjši avto

122977 (2729) Bud_Bundy
»

Kateri avto do 2500€ (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46693148 (77291) AapocalypseE

Več podobnih tem