Forum » Mobilne tehnologije » Pravice appov na Win10 mobile
Pravice appov na Win10 mobile
CyberPunk ::
Kje točno se lahko za posamezen app na Win10 Mobile telefonu vklaplja in izklaplja posamezne pravice? Našel sem samo en generičen Privacy v nastavitvah (za kamero, mikrofon ipd.), kjer je pri vsakem elementu navedena aplikacija (v Storu je na podrobnosti aplikacije samo (ogromen) spisek tega, kar hoče vsaka aplikacija).
loveJDM ::
nastavitve,rukni zgoraj not privacy potem pa izbereš funkcijo,ko klikneš na njo ti piše vse appe kateri imajo dostop,ti pa izbereš ali ga lahko ima ali ne...Vglavnem obrnjeno je-ne izbiraš katero funkcijo lahko ima app,ampak funkciji izbereš kateri app lahko dostopa do nje :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: loveJDM ()
CyberPunk ::
Ja, to je to, kar sem videl - potem je tako kot je na "zaresnih" Windows 10. Sem mislil, da je podobno kot pri Androidu in iOSu, kjer imas tudi v obratni smeri - da na lastnostih appa nastavljas posamezne pravice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fitness tracker zapetnica (in app) - kateri je najmanjše zlo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2740 (1802) | Kvinta |
» | AVG zbira in prodaja podatke o zgodovini brskanjaOddelek: Novice / Zasebnost | 10773 (5997) | tikitoki |
» | Android Skype 5.4.0 "preveč" pravic?Oddelek: Programska oprema | 1118 (730) | GupeM |
» | Windows telefon ranga Note4/iPhone6+/OPOOddelek: Mobilne tehnologije | 1469 (1156) | CyberPunk |
» | Nokia z zmerno izgubo, Lumia raste (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 21479 (18481) | boolsheat |