Forum » Loža » Aluminij, razrez, varjenje, krivljenje
Aluminij, razrez, varjenje, krivljenje
japol ::
Potrebujem naslove podjetij, ki imajo cnc razrez aluminija, podjetja ki varijo aluminij in tista, ki krivijo.
Kurzweil ::
Brez zamere, ampak samo dvoje je mogoče. Dejansko misliš, da si takšen frajer, da bomo mi iskali namesto tebe? Ali si dejansko tako nesposoben da ne znaš uporabljat google. Jaz karkoli sem vpisal od tega kar si vprašal najde iz prve. Lahko pa pogledaš še po bizi.si glede na dejavnost, poslovni imenik in podobno. Vsekakor pa ne razumem, kako si lahko tako len, ali smotan, da ti to ne uspe s pomočjo googla.
japol ::
Več kot dvoje je možno. Nič od tvojega naštetega. Prava možnost je ta da ne najdem oz. dobim pravih odgovorov, ponudb,... za tisto kar potrebujem, zato sem še tu vprašal, mogoče kdo koga pozna osebno in bo resen za to kar potrebujem. Ne odgovarjajo,... očitno se vsi bojijo denarja.
Ne pišem oz. objavljam dokler ne pregledam sam. Posal sem preko 30 podjetjem, pa le redki so odgovorili, pa še to s nekimi nepomembnimi vprašanji (zakaj to potrebujem, kaj delam,...). Očitno da bi glede na to prilagodili ceno,... In še bi se lahko razpisal...
Ne pišem oz. objavljam dokler ne pregledam sam. Posal sem preko 30 podjetjem, pa le redki so odgovorili, pa še to s nekimi nepomembnimi vprašanji (zakaj to potrebujem, kaj delam,...). Očitno da bi glede na to prilagodili ceno,... In še bi se lahko razpisal...
šernk ::
Posal sem preko 30 podjetjem, pa le redki so odgovorili, pa še to s nekimi nepomembnimi vprašanji (zakaj to potrebujem, kaj delam,...). Očitno da bi glede na to prilagodili ceno,... In še bi se lahko razpisal...
ker je vedeti zakaj zadevo potrebuješ zelo pomembno pri načrtovanju same obdelave in tudi za končni izračun stroškov. pač ni vse tako: samo za preposlat v delavnico...95% risb se še tehnološko obdela, da se pač določi čimčenejšo pot do izdelka ki je uporaben.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Machete ::
Ali pa gre za neko drobnarijo, s katero se ljudem ne da ukvarjat. Kovinarji so precej bizi, niso šivilje, da bi opazovali nastajati pajčevine (z vsem spoštovanjem do njih).
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
noraguta ::
Kar se šlosarije tiče sem bil z ines iz škofje loke povsem zadovoljen.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrnitev artikla (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7678 (5960) | St235 |
» | Cena prisilne dokapitalizacije NKBMOddelek: Problemi človeštva | 7929 (6950) | BlueRunner |
» | Gregor Golobič in doktorski študij (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10435 (8186) | Klaatu |
» | Slovensa industrija jekla - SIJ (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6596 (5416) | Icematxyz |
» | Jutri že bogat ? Nova piramida ?Oddelek: Loža | 3880 (2191) | darkolord |