Forum » Šport » Svetovno prvenstvo v nogometu v Rusiji 2018
Svetovno prvenstvo v nogometu v Rusiji 2018
Temo vidijo: vsi

oo7 ::
Prav zalostno, da bi portugalska lahko premagala francijo... Mozno je, mam pa se vedno upanje, da do tega ne pride.
No jaz upam, da bodo že Argentinci domov poslali Francoze.
A da bomo še naprej gledali te antipatike in zdolgočasene face Lessija? Ne hvala... Evropejci navijamo za Evropejske ekipe če igrajo z drugimi celinami, če pa med sabo pa pač po preferencah =)
Čeprav dobro, kdo bi lahko hudobno pripomnil da je večina Francoske ekipe iz druge celine... ampak zastava je Francoska =)
Tudi jaz ponavadi navijam za evropejce ampak argentinci so bolj Evropejski kot tisti v francoski rezempretanci.
Nisem gledal včeraj tekme, danes vidim tole sceno ob proslavljanju gola Belgije
Kako mu je pa to ratalo ?

Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

gusto ::
Haha, je tole legit, ali je kaj fotošopano? Drugače pa jedel je krof z marmelado, pa se mu je sladkor malo razsipal.

Mato989 ::
Maradonna's medical report said they've found blood in his cocaine system.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Sem rekel, da ne bom napovedoval, vendar me je premamilo.
Največ težav imam v zgornji četrtini, recimo, da bo uspelo Portugalcem (čeprav bo težko že proti Urugvaju), da sem jim izidejo vse tekme do konca pa težko verjamem. Razpleta finala pa ne bom napovedoval, da vam ne pokvarim ogleda.

Sem rekel, da ne bom napovedoval, vendar me je premamilo.Največ težav imam v zgornji četrtini, recimo, da bo uspelo Portugalcem (čeprav bo težko že proti Urugvaju), da sem jim izidejo vse tekme do konca pa težko verjamem. Razpleta finala pa ne bom napovedoval, da vam ne pokvarim ogleda.
Zgornji del lestvice skoraj same močne države. Spodnji del pa Hrvaška ali Španija.

Maradona je celo malo hrvata 
Diego Armando Maradona
Ethnicity: Argentinian [Italian, Spanish, Croatian, Indigenous]
Diego's maternal grandmother was Salvadora Kariolić/Cariolichi (the daughter of Matej Kariolić/Cariolichi and Trinidad Creole Ferreira). Matej was Croatian, from Praputnjak, and was the son of Gašpar Polić.

Diego Armando Maradona
Ethnicity: Argentinian [Italian, Spanish, Croatian, Indigenous]
Diego's maternal grandmother was Salvadora Kariolić/Cariolichi (the daughter of Matej Kariolić/Cariolichi and Trinidad Creole Ferreira). Matej was Croatian, from Praputnjak, and was the son of Gašpar Polić.

Dr_M ::
A da bomo še naprej gledali te antipatike in zdolgočasene face Lessija? Ne hvala...
Tocno tocno tako, tega res ne rabimo. Sicer pa glede na to, kako so argentinci do zdej igral, jih francozi z rezervnimi igralci domov poslejo. Belgijci nej pa brazilce, naprej nej pa boljsi zmaga in to je to.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

neverlucky ::
A da bomo še naprej gledali te antipatike in zdolgočasene face Lessija? Ne hvala...
Tocno tocno tako, tega res ne rabimo. Sicer pa glede na to, kako so argentinci do zdej igral, jih francozi z rezervnimi igralci domov poslejo. Belgijci nej pa brazilce, naprej nej pa boljsi zmaga in to je to.
Bom pa stavil na tem dvoboju na Argentino. Oboji so slabi in Francozi in Argentinci, vendar se mi zdi, da je Argentina zmožna več pokazat na tekmi kot Francija.

neverlucky je izjavil:
Bom pa stavil na tem dvoboju na Argentino. Oboji so slabi in Francozi in Argentinci, vendar se mi zdi, da je Argentina zmožna več pokazat na tekmi kot Francija.
Francozi res niso atraktivni nogometasi, so pa dalec od slabih. Za razliko od argentincev, ki se jim je precej usralo. Razen, ce skrivajo zelo velikega asa v rokavu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()

Sicer pa glede na to, kako so argentinci do zdej igral, jih francozi z rezervnimi igralci domov poslejo.
To se strinjam, Argentinci so se komaj zvlekli v kvalifikacijah (na zadnji tekmi), sedaj so se na zadnji tekmi komaj zvlekli iz skupine (v zadnjih minutah). Enostavno cel ta ciklus igrajo slab nogomet. Ne bom rekel sedaj, da ne morejo iti daleč, vendar nič ne kaže na to. Mi je pa zanimivo, kako lahko en takšen preblisk sproži takšno evforijo in tudi neracionalno razmišljanje. Mislim, premagali so Nigerijo, komaj, s sodniško pomočjo (roka - penal). Še enkrat, vse kar so pokazali je, da so komaj komaj premagali Nigerijo in v Argentini se sedaj vsi na trepalnice mečejo.

Argentina spet verjame v svoje nogometaše, drugače misleči pa so postali državni sovražniki. V Buenos Airesu so anonimni navijači po zidovih celo začeli lepiti osmrtnice za novinarje, ki so bili po porazu s Hrvaško z 0:3 kritični do argentinskih reprezentantov.
Argentina je ponorela: osmrtnice, lovec na glavo Maradona in množična selitev

Qcube ::
Če se je Italijanom toliko krat uspelo prešvercat naprej bo letos mogoče tudi Argentini ali komu drugemu.

r3dkv1c4 ::
Prav zalostno, da bi portugalska lahko premagala francijo... Mozno je, mam pa se vedno upanje, da do tega ne pride.
No jaz upam, da bodo že Argentinci domov poslali Francoze.
Tega filma pa ne boš gledal....francozi so igrali, kolikor je bilo potrebno...niso pokazali pravega znanja...boš videl hijene francoske, kako bodo igrali proti Argentini.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!

Francozi so na tem SP še večji dolgčas kot Argentina.
Ampak to ne pomeni, da so slabi. So bolj ziherasi, igrali samo toliko, da so ziher prisli naprej.

Razlika med Francozi in Argentinci je ta, da Francozi do sedaj sploh niso rabili igrati, dejansko ne poznamo njihove moči. Lahko sicer tudi, da je to njihov max, vendar se mi zdi, da imajo še ogromno rezerv.
Medtem je Argentina igrala na max, ker je morala in videli smo, da ni bilo ne vem kaj.
Vsekakor dajem prednost Franciji, sem pa videl že veliko bolj čudne stvari, kot bi bila zmaga Argentine.
Medtem je Argentina igrala na max, ker je morala in videli smo, da ni bilo ne vem kaj.
Vsekakor dajem prednost Franciji, sem pa videl že veliko bolj čudne stvari, kot bi bila zmaga Argentine.

Vazelin ::
Francija je še mlada reprezentanca. Na drugi strani imate Messija, Mascherana, Higuaina in ostale AAA igralce. Vsekakor ima Argentina napad, ki je sposoben dati gole komurkoli. Sploh če so po tisti srečni tekmi proti NIgeriji dobili krila.

branimirII ::
Argentinu blokiras ce 3 igraca pokrivaju messija. Skoda da nimaju dva messija pa da moraju 6 igraca jih pokrivati. Pa bi potem sigurno zmagali. Ampkak kaj ces. Messi je samo edan.

Mato989 ::
Francija je še mlada reprezentanca. Na drugi strani imate Messija, Mascherana, Higuaina in ostale AAA igralce. Vsekakor ima Argentina napad, ki je sposoben dati gole komurkoli. Sploh če so po tisti srečni tekmi proti NIgeriji dobili krila.
Res je, ampak Francija ima za razliko od Argentine tudi izkušeno kvalitetno obrambo... (Varane ipd...) Argentina ima samo napad res AAA, vse ostalo je pa tako tako, ampak tudi napad je neuigran in se muči...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

Gregex ::
Ma kaki Lessi in Kristina, bosta mogla do abrahama igrat, da bosta ga presegla, pa še to če. Josef Bican GOAT. Zdaj pa grem guglat, da vdim, kdo je ta mudel.

branimirII ::

jbj__ ::
jst bi to gledu v četrtfinalu (zarad dobrih dvobojev)
urugvaj-argentina
brazilija-japonska
hrvaška-rusija(španija)
švica-anglija
argentina-brazilija
hrvaška-anglija
hrvaška-brazilija
neki so želje, drugačna je realnost, bi pa bla dobra stava. če bi se vsral vse skup.
jeba je kr v osmini finala vsi igrajo zaprto igro, in skoraj ni varjante, da bi se kakšna od tekem odločila pred podaljški.
urugvaj-argentina
brazilija-japonska
hrvaška-rusija(španija)
švica-anglija
argentina-brazilija
hrvaška-anglija
hrvaška-brazilija
neki so želje, drugačna je realnost, bi pa bla dobra stava. če bi se vsral vse skup.
jeba je kr v osmini finala vsi igrajo zaprto igro, in skoraj ni varjante, da bi se kakšna od tekem odločila pred podaljški.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jbj__ ()

Francozi, Brazilci, Švicarji in Belgijci čim prej domov![]()
Francozi pa belgijci nej grejo domov takoj za spanci in portugalci. Ostali pa se prej.

jbj__ ::
pa da gremo še v POP vode,
ta komad mi je res ostal v spominu na wc98,
in fifo na kompjuteru, pa na zadnji hrvšaki uspeh,
pred letošnjim svetovnim prvenstvom:
ta komad mi je res ostal v spominu na wc98,
in fifo na kompjuteru, pa na zadnji hrvšaki uspeh,
pred letošnjim svetovnim prvenstvom:

Kaj pa tale šprint Mbappeja? Noro!
Sej hitrost je bila nekje tam.
Ni ravno prijetno, ko te v takšnem šprintu zrušijo.
Jao bedak argentinski. Tale Mbapee pa simulira kot bi ga zbil avto.
Sej hitrost je bila nekje tam.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: gusto ()

Ne vem zakaj Bybala ni v prvi postavi ? Tale Argentinski trener da več na tetovaže kot na taktiko.

Ehehe, argentinci rip, ce bo slo tko naprej

Pogba cilja veverice

Sej je ze komentator rekel, da bi bilo bolje, ce bi bilo vse skupaj kaksen meter ali dva bolj nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetovno rokometno prvenstvo Katar 2015 (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 8084 (1975) | oo7 |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šport | 85664 (64711) | Sssaga |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 165358 (140609) | FlyingBee |
» | Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26615 (22566) | jericho |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Loža | 233004 (193813) | DarwiN |