Forum » Šport » Velikost sportne obutve
Velikost sportne obutve
proxy18 ::
mogoce ni pravi forum za to temo bom pa vseeno vprasal kar tukaj mogoce dobim kak pameten odgovor..
zanima me sledece katero velikost sportnih tenisk kupiti ce nosis navadne teniske stevilka 36 (22,5cm velikost noge)
in gre se sicer za nike mercury victory model in sicer prodajajo na internetu stevilko 35,5 in pa 36,5 sem v dvomih kateri model kupiti da ne bodo preveliki oz. premajhni..
zanima me sledece katero velikost sportnih tenisk kupiti ce nosis navadne teniske stevilka 36 (22,5cm velikost noge)
in gre se sicer za nike mercury victory model in sicer prodajajo na internetu stevilko 35,5 in pa 36,5 sem v dvomih kateri model kupiti da ne bodo preveliki oz. premajhni..
Unknown_001 ::
Pejt probat v štacuno, kere ti bolj pašejo in kupi. Različni proizvajalci delajo za čist različen profil noge, tako da neke pametne cifre ti mi ne moremo dati.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
proxy18 ::
problem je v tem da naj bi to bilo darilo in ne zame.. ampak nismo vedeli da prodajajo samo pol stevilke manjse in vecje od normalne stevilke 36.. in upal sem na kaksen nasvet koga ki je ze kdaj imel podoben problem ali je bolje kupiti malo manjse ali malo vecje..
tilenmpower ::
jah po stevilke večje je bols, das pac debelejse nogavice :D. če ne pa račun pa se zamenja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup oblačil preko spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40450 (4215) | balluf |
» | Obutev za na golo nogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21062 (18674) | negot |
» | Peak power of the human body (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10621 (7708) | PersonaRudis |
» | CopatiOddelek: Loža | 3644 (3130) | small_f |
» | LOTO - 210 MIO SIT!!Oddelek: Loža | 2682 (1306) | R0K |