Forum » Šola » Status pavzerja
Status pavzerja
EdHardy ::
Pozdravljeni,
zanima me naslednji primer: Letos obiskujem 1. letnik (FERI, Računalništvo in informacijske tehnologije, UNI). Trenutno je sicer še prehitro govoriti ali bom letnik uspešno opravil ali ne, vseeno pa me zanima kakšne so možnosti če mi ne uspe. Recimo da ne opravim 2 ali več predmetov, kar pomeni da se niti pogojno ne morem vpisati v 2. letnik. Vem da lahko uporabim bonus, in s tem kot redni študent ponavljam 1. letnik.
Zanima pa me ali lahko drugo leto pavziram (torej nimam statusa), in samoplačniško naredim le tiste izpite, ki mi jih letos morda ne bo uspelo narediti. Tako ne bi rabil ponavljati vseh 11 predmetov. Ima kdo izkušnje s tem ?
Lp, Ed
zanima me naslednji primer: Letos obiskujem 1. letnik (FERI, Računalništvo in informacijske tehnologije, UNI). Trenutno je sicer še prehitro govoriti ali bom letnik uspešno opravil ali ne, vseeno pa me zanima kakšne so možnosti če mi ne uspe. Recimo da ne opravim 2 ali več predmetov, kar pomeni da se niti pogojno ne morem vpisati v 2. letnik. Vem da lahko uporabim bonus, in s tem kot redni študent ponavljam 1. letnik.
Zanima pa me ali lahko drugo leto pavziram (torej nimam statusa), in samoplačniško naredim le tiste izpite, ki mi jih letos morda ne bo uspelo narediti. Tako ne bi rabil ponavljati vseh 11 predmetov. Ima kdo izkušnje s tem ?
Lp, Ed
popster ::
Te reči se vsakih par let spremenijo, tako da vprašaj na referatu ali sošolce. Sem pa mennja da izpiti čez noč ne zapadejo.
technolog ::
Zanima pa me ali lahko drugo leto pavziram (torej nimam statusa), in samoplačniško naredim le tiste izpite, ki mi jih letos morda ne bo uspelo narediti.
Tako je.
bella_trix ::
Seveda ti naslednje leto ni potrebno opravljati vseh 11 predmetov, ni to srednja šola... Opravljaš tiste izpite, ki jih letos ne narediš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FRI (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 14941 (6483) | PH03N1X |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202267 (41084) | Filip8 |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 35955 (31037) | bluefish |
» | Nedokončan letnikOddelek: Šola | 1157 (1060) | bananaman12 |
» | FE Prestop iz UNI na VSŠOddelek: Šola | 5752 (4835) | stalker |