Forum » Na cesti » iščem pozicijske žarnice
iščem pozicijske žarnice
FiReFTW ::
w5w halogenke iščem za pozicijske žarnice, okoli 5000k svetlobe, če kdo ve kje se da kupiti ali ima kak link do online trgovine.
FiReFTW ::
Mater so eni tu gor "pametni", ce nimas pametnega komentara ne piši.
Sem lepo napisal da iščem w5w halogensko žarnico z 5000k, če bi blo tak enostavno najt nebi sem pisal, samo so eni ocitno prevec "pametni" spet.
Sem lepo napisal da iščem w5w halogensko žarnico z 5000k, če bi blo tak enostavno najt nebi sem pisal, samo so eni ocitno prevec "pametni" spet.
Thuban ::
dobro.
Trst, Beps ima vse. Od halogenk do led žarnic, neki reči za polepšat (beri pogršat) avto, avto ozvočenje...ni da ni.
http://www.beps.it/negozi/trieste
trieste w5w lampadina 5000k.
Trst, Beps ima vse. Od halogenk do led žarnic, neki reči za polepšat (beri pogršat) avto, avto ozvočenje...ni da ni.
http://www.beps.it/negozi/trieste
trieste w5w lampadina 5000k.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
MadMax ::
Na bolhi jih imaš za mislim da 7eur/par, LJ.
Ebay te pride nekaj ceneje če kupiš več kosov, pri 3 parih se že splača.
Euroton po naročilu, rok dobave noubadi nouz.
Ebay te pride nekaj ceneje če kupiš več kosov, pri 3 parih se že splača.
Euroton po naročilu, rok dobave noubadi nouz.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
gddr85 ::
w5w halogenka 5000k? imo lahko pozabiš na 5k. Mogoče kakšna osram cool blue w5w (menda 4000k).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere avtomobilske žarnice izbrati? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 117714 (53686) | polkar |
» | Bela svetloba žarometovOddelek: Na cesti | 2444 (1926) | Tilen |
» | Bele žarnice na avtomobilu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16967 (15337) | Olórin |
» | Luči in homologacija oz. problemi...Oddelek: Na cesti | 5540 (5178) | Robi :P |
» | LED žarnice & ebay (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16678 (15173) | energetik |