» »

Outlook - podvojeni maili

Outlook - podvojeni maili

He-Man ::

Pozdravljeni,

imamo pošto od Siol-a, preko POP3 protokola (ja, prazgodovina, vem). Zadnje čase so se začela sporočila v Outlooku podvajati, najprej pride enkrat, potem še enkrat enako sporočilo (z istim časom, npr. 8:25, čeprav kasneje), potem še enkrat, lahko tudi naslednji dan (se pravi 3x).

Nekaj dni nazaj je začela najprej pošta izginjati iz Webmaila takoj, ko sem odprl Outlook, čeprav sem imel vedno nastavjeno, da tam ostane 14 dni (prej je delalo v redu), sedaj se je to samo popravilo nazaj, je pa začelo to podvajanje.

Prizadet je pa samo moj račun, kot kaže, sodelavci nimajo problemov.

Kakšna ideja?

SeMiNeSanja ::

Meni se je dogajalo, da so se v Outlooku sporočila podvajala zaradi napačno nastavljenih pravil za filtriranje pošte - namesto da bi naredil 'move' v določeno mapo, sem izbral 'Copy', pa sem imel sporočilo že podvojeno.

Možno je tudi, da na filtrirnem pravilu nimaš določeno, da naj ne preverja še ostalih pravil pod tistim, ki je pograbilo določeno sporočilo. Če potem še kakšno drugo nižje postavljeno pravilo sproži kopiranje sporočila, dobiš še eno kopijo.

Ne vem, če je to problem, s katerim se soočaš, ampak škodovati pa ne more, če preveriš svoja pravila za filtriranje pošte.

Malajlo ::

Eh, nastavi IMAP dostop, pa ugasni POP3. Zakaj bi brcal mrtvega konja?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375278053 (22984) Matko
»

Izvoz vseh mailov iz Outlooka

Oddelek: Pomoč in nasveti
205056 (4668) krneki0001
»

Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošte

Oddelek: Omrežja in internet
425462 (4851) Matko
»

Anti-spam program, ki filtrira glede na besede in da SPAM v posebno mapo