» »

Internet ne deluje

Internet ne deluje

alibali ::

Pozdravljeni,
imam naslednjo težavo:
kupili smo nov računalnik-prenosnik, win10. Težava je, da internet deluje cca 10 min, nato preneha. Če ga ponovno vklopim zopet deluje le cca 10 min. Ko izberem rešitev težav, napiše naslednje: One or more network protocols are missing on this computer.

Mi zna kdo svetovati, kaj narediti?

Lep pozdrav!

Bakunin ::

wifi ali kabel ? kateri isp? modem je samo modem ali je tudi router? dhcp ali pppoe ? kako deluje z bootable usb linuxom? itd

alibali ::

wifi. tudi router.

killa bee ::

Internet mi ne deluje, imam nov računalnik inštaliral sem OS(win7 64bit) ter driver-je. Na ikonci za internet je narisan rumen klicaj in piše Network unknown ali nekaj takega, na internet sem povezan preko kabla, ki deluje saj ko ga priključim na drug računalnik internet tam dela.
Kako bi se povezal na internet?

Apple ::

Preveri IP. A mas staticnega v lokalni mrezi?
LP, Apple

nimam lokalne mreže, povezujem se direktno v ruter od ISP-ja. Kako preverim IP?

Han ::

Klikni na klicaj in potem na Središče za omrežje in skupno rabo. Nato izberi Spreminjanje nastavitev kartice (levo zgoraj), desno klikni na Povezava lokalnega omrežja, izberi Lastnosti in preveri TCP/IPv4 nastavitve...

sem samo parkrat resitiral računalnik inštaliral office in vlc ter nekatere druge programe in mi sedaj internet deluje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1820580616 (635) -=Tomaz=-
»

windows 7 format samo C disk

Oddelek: Operacijski sistemi
222210 (1934) gddr85
»

Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
304007 (1457) ekran
»

sinope568+in linksys WRT54GL

176023 (5713) dreamtheater
»

Kako rešit WiFi - lan problem

72409 (2177) ferdo

Več podobnih tem