Forum » Pomoč in nasveti » Miška gre v spanje
Miška gre v spanje
denisek123 ::
Pozdravljeni
Imam problem z brezžično miško Xplore XP1221. Ko gre po nekaj časa neaktivnosti miška v spanje bi se jo moralo dati zbuditi s klikom a to ne gre, da se jo zbuditi samo s stikalom za vklop. Kako bi to rešil, ker je moteče. OS je Windows 10.
Imam problem z brezžično miško Xplore XP1221. Ko gre po nekaj časa neaktivnosti miška v spanje bi se jo moralo dati zbuditi s klikom a to ne gre, da se jo zbuditi samo s stikalom za vklop. Kako bi to rešil, ker je moteče. OS je Windows 10.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
harvey ::
Kako bi to rešil, ker je moteče. OS je Windows 10.
1. lahko, da je baterija že bolj slabotna in se to dogaja, da se ne zbudi
2. Posodobitev gonilnika
3. menjavo miši s takšno, ki je bolj aktivna in v dobrih odnosih z Microsoftom (npr. Logitech)
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Hvala za odgovor, baterije so nove, gonilnik je posodobljen, miška je pa trenutno ta na razpolago.
Hvala vseeno.
Hvala vseeno.
dela ::
Preizkusi miš na drugem računalniku (najbolje na takšnem, za katerega veš, da se z mišmi to ne dogaja). Mogoče je dejansko miš tako narejena (res pa zveni zelo nadležno). Moji 2 brezžični noname kitasjki miši se obnašata zelo različno. Ena z diodo utripa, dokler ne zazna premika (ne rabiš je budit s klikom), diodo ugasne šele, ko oddajnik nima napajanja več, zbudi se sama, ko oddajnik dobi napajanje nazaj. Druga ugasne diodo po določenem času, po tem jo moram zbuditi s klikom, samo premikanje ne pomaga. Pri nobeni pa ne rabim stikala premikat. Kar seveda ni garancija, da morda ni kakšna miš tako (butasto) narejena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dela ()
harvey ::
Očitno je to mišji feature, a prej na drugem operacijskem sistemu pa je normalno delovala? Verjetno je potem posredi kak butast bug ali na strani miši ali pa na strani gonilnika, verjamem, da najeda stalno vklapljanje in izklapljanje.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
To je skoraj nova miška uporabljena le na win10.
crniangeo ::
Prej bi reku da ti gre usb v spanje :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
borisk ::
to so kitajske miške. sam imam ene 3 različne. ena gre v spanje, ki jo zbudiš s klikom, s premikanjem pa ne. ena je čist nenatačna, ampak v spanje pa ne gre. tretji ne dela kolešček, ker je kitajski ali pa naš poštar mel slab dan in kolešček ni preživel. Ta je najcenenjša, miška sama dela najbolše ampak brez koleščka ni uporabna. najdražja je najbolj zanič :) tako da pri kitajcih še vedno ne veš kaj dobiš.
dela ::
V roke izvijač in v najslabšem primeru še spajkalnik, pa si lahko iz več nagajajočih miši sestaviš eno dobro. Deli so v 90 % kompatibilni. Tako sem jaz naredil, "kolešček assembly" in stikalo za levi klik imam od ene, vse ostalo od druge, gostiteljica je začela po določenem času hecat, donatorka delov je bila DOA in je Kitajc vrnil denar, zdaj je že kakšno leto in pol dobr in sem precej zadovoljen. QC zna biti pri kitajkah res švoh.
BCSman ::
Sem kupil tole đabe miško (pred mesecem je bila še 20 centov cenejša) in pc sploh noče več v suspend to ram mode, ko jo imam priklopljeno, ter kar je še bolj bizarno, če kdo v sosednjem prostoru zapre/odpre luč mi za 2 sekudni izklopi miško in zaigra windows zvok za vklop/izklop usb naprave. Pri ostalih miškah ni tega. Nekam občutljiva je ta miška?
BCSman ::
A bosta dovolj garancijski list in račun za uveljavljanje garancije, ker embalažo sem že vrgel stran?
Kaj če bodo trdili, da sploh ni nič narobe z miško in bom še kako "kazen" moral plačat servisu, saj samo občasno izgublja kontakt, včasih pa po 10x na minuto? (ostale miške delajo brezhibno) Da bo na koncu treba še pisat pritožbe zaradi 2,80eur vredne miške?
Kaj če bodo trdili, da sploh ni nič narobe z miško in bom še kako "kazen" moral plačat servisu, saj samo občasno izgublja kontakt, včasih pa po 10x na minuto? (ostale miške delajo brezhibno) Da bo na koncu treba še pisat pritožbe zaradi 2,80eur vredne miške?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69226 (7926) | yayo |
» | Monitor ne gre v spanjeOddelek: Strojna oprema | 2063 (1877) | amacar |
» | Mirovanje in ponoven vklopOddelek: Pomoč in nasveti | 719 (605) | kornilov |
» | Test Logitech MX RevolutionOddelek: Novice / Ostale najave | 5817 (3208) | djordjevic |
» | Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10737 (8285) | Jaka83 |