Forum » Mobilne tehnologije » ODKELPANJE ZASLONA Samsung A3
ODKELPANJE ZASLONA Samsung A3
Ivekov ::
Spoštovani,
ne vem zakaj, a se mi je sam od sebe ??? zaklenil moj Galaxy A3 kupljen pri Simobilu 2015 jeseni.
Od mene zahteva "geslo" . Ne vem kaj naj vnesem oz vsa gesla, ki jih uporabljam , zavrača.
Se nahajam v Nemčiji in NUJNO potrebujem uporaben nasvet, kako lahko moj telefon ponovno aktiviram.
S spoštovanjem
Ivo Šerc
ne vem zakaj, a se mi je sam od sebe ??? zaklenil moj Galaxy A3 kupljen pri Simobilu 2015 jeseni.
Od mene zahteva "geslo" . Ne vem kaj naj vnesem oz vsa gesla, ki jih uporabljam , zavrača.
Se nahajam v Nemčiji in NUJNO potrebujem uporaben nasvet, kako lahko moj telefon ponovno aktiviram.
S spoštovanjem
Ivo Šerc
Mare3 ::
Težko verjamem da bi se kar sam zaklenil, drugače pa hard reset telefona je ena opcija. Edina težava je da ti izbriše vse podatke iz telefona tako da če nimaš nič pomembnega gor in nujno rabiš telefon je to ena opcija. Verjetno ni edina tako da če se ne mudi počakaj naj še kdo poda kakšen nasvet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare3 ()
Mare3 ::
hojnikb ::
podatki na sd kartici ostanejo. Pravtako številke, če jih maš posyncane na google contacts
#brezpodpisa
Mare2 ::
Lahko ga odkleneš z Upravitelj naprav.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366739 (6501) | hoodaudrey |
» | Kako zafrkniti tistega,ki ti je ukradel mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27662 (9575) | nergac |
» | kako odkleniti LG G5?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2455 (1843) | louser |
» | Zaseg telefona v postopku preiskaveOddelek: Loža | 12449 (10278) | poweroff |
» | HTC ONE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47430 (28333) | Cooper |