Forum » Omrežja in internet » utorrent in mobilni internet
utorrent in mobilni internet
Apofis ::
Živ. Imam Simobilov mobilni internet na PCju. Torrente mi na polno dol vleče, uploada mi pa nič. A bi moru še kej nastavit v programu al Simobil kej blokira? Hvala za odgovore
hojnikb ::
verjetno ti slabo seeda zarad tega, ker so porti zaprti....
Itk si lahko vesel, da ti sploh delajo torrenti in da te operater še ni blokiral :)
Itk si lahko vesel, da ti sploh delajo torrenti in da te operater še ni blokiral :)
#brezpodpisa
Apple ::
Sm opazu, da mi random seeda samo takrat ko nekaj downloadam...
Poglej si nastavitve... Nekateri odjemalci imajo v nastavitvah opcijo, da ti seeda samo takrat, ko downloadaš...
LP, Apple
Mare2 ::
Mogoče ni odjemalcev?
Če gre za ta slovenski, kjer zahtevajo razmerje dl/ul je po navadi ta problem, da je več sejalcev, odjemalec pa od 0 do 1.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487861 (37997) | Rias Gremory |
» | Omrežje - torrentiOddelek: Omrežja in internet | 3403 (2526) | Ribič |
» | Kickass šu po gobe.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21839 (14405) | PrimozR |
» | Torrent noče downloadati naprej kljub 1 SEEDER-ju (BLOKADA Listen PORT-a)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3061 (2768) | imagodei |
» | Nemško vrhovno sodišče dovolilo razkritje identitete p2p piratovOddelek: Novice / Zasebnost | 7026 (4945) | St235 |