Forum » Izdelava spletišč » Izdelava spletne strani (ASP.NET)
Izdelava spletne strani (ASP.NET)
HotBurek ::
Pozdravljeni
Zanima me, če mi lahko kdo priporoči Slovensko podjetje (ali rajši posameznika) ki lahko napiše nekaj kode v asp.net + mssql za preprosto spletno stran. Iščem in vidim da jih veliko ponuja jomla, wrodpres in ostale. Rad pa bi, da nekdo napiše vse (razen kak jQuery).
Stran bi želel imeti čim bolj preprosto. Meni z 3 opcijami ter brez page reload (div show/hide). Brez raznih flash, popup, reklamami ali gif ki utripajo, "smooth scroll", itn.
Lahko tudi dodatno obrazložim, če koga zanima.
Zanima me, če mi lahko kdo priporoči Slovensko podjetje (ali rajši posameznika) ki lahko napiše nekaj kode v asp.net + mssql za preprosto spletno stran. Iščem in vidim da jih veliko ponuja jomla, wrodpres in ostale. Rad pa bi, da nekdo napiše vse (razen kak jQuery).
Stran bi želel imeti čim bolj preprosto. Meni z 3 opcijami ter brez page reload (div show/hide). Brez raznih flash, popup, reklamami ali gif ki utripajo, "smooth scroll", itn.
Lahko tudi dodatno obrazložim, če koga zanima.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
mm&r ::
Pozdravljen,
Ali je stvar še aktualna?
Včasih izdelam kakšno spletno stran v ASP.NET MVC + jquery + bootstrap, če gre za kaj manjšega bi ti lahko pomagal.
Lahko kaj veš poveš o ASP.NET željeni spletni strani?
lpm
Ali je stvar še aktualna?
Včasih izdelam kakšno spletno stran v ASP.NET MVC + jquery + bootstrap, če gre za kaj manjšega bi ti lahko pomagal.
Lahko kaj veš poveš o ASP.NET željeni spletni strani?
lpm
HotBurek ::
Seveda.
Se pravi glavna strani ima nekje na vrhu meni (home, products, about)
Na home je kak tekst z sliko. To (tekst, sliko) se lahko potem kasneje spreminja kar direktno v kodi in to mi ni problem.
Products ima recimo 3 razdelkov, vsak s po 5 produkti (spet tekst, slika)
About pa ima kontkat.
Vse bi želel imeti tako, da je ena stran brez page reload. Torej, da se div skrije/prikaže.
Spremembe (tekst, slike) bi delal kar direktno na strežniku, kar mi ni problem.
Pa neka primerna izbira fonta (lahko berljivega in dosti velik font). Prav tako oblikovanje, da je vsebina lepo poravnana in slike, katerih še nimam.
Bo vredu? :)
Se pravi glavna strani ima nekje na vrhu meni (home, products, about)
Na home je kak tekst z sliko. To (tekst, sliko) se lahko potem kasneje spreminja kar direktno v kodi in to mi ni problem.
Products ima recimo 3 razdelkov, vsak s po 5 produkti (spet tekst, slika)
About pa ima kontkat.
Vse bi želel imeti tako, da je ena stran brez page reload. Torej, da se div skrije/prikaže.
Spremembe (tekst, slike) bi delal kar direktno na strežniku, kar mi ni problem.
Pa neka primerna izbira fonta (lahko berljivega in dosti velik font). Prav tako oblikovanje, da je vsebina lepo poravnana in slike, katerih še nimam.
Bo vredu? :)
root@debian:/# iptraf-ng
vorantz ::
Ti se prvo z nekom usedi in precisti te ideje, ker nimajo prevec smisla
Slisat je kot prilagojen razpis javne uprave, ki ga je napisala tajnica, za izvajalca, ki dela z microsoftom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JS frameworks: knockoutJS, angularJS, react, ...Oddelek: Programiranje | 7255 (4100) | kuall |
» | Izdelovanje kompleksne spletne straniOddelek: Programiranje | 1606 (818) | smacker |
» | Microsoft Visual Web Developer Pomoč !Oddelek: Programiranje | 1073 (918) | BGuard |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5954 (3885) | poweroff |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10666 (9310) | Nerdor |